пʼятниця, 22 жовтня 2021 р.

Fleur de Diva Emanuel Ungaro

 

Fleur de Diva Emanuel Ungaro


   Милуючись флаконом Diva Emanuel Ungaro, щоразу мрію мати його у колекції, та, видно, моє бажання не таке вже й палке, якщо за стільки років розкішна драпірована сукня у склі все ж таки відсутня. Та зовсім випадково й не заплановано з'явився полегшений варіант Diva - Fleur de Diva - Квітка Діви.

   І ось я  тішуся 30 мл флакончику із матового скла, який має діагональні складки легендарної сукні Emanuel Ungaro, хоча трохи спрощений варіант ідеї Жака Ельо. Хто автор Fleur de Diva я так і не дізналася через відсутності інформації. Та точно не Жак Польж, який вигадав у 1983 році Diva, бо у списку його ароматів Квітка Діви відсутня.

   Відомо лише, що Fleur de Diva вийшла за часів спільної роботи Емануеля Унгаро, Сальваторе Ферагамо та італійської компанії Bulgari у 1997 році.

   На рекламному постері Fleur de Diva Emanuel Ungaro зображена аргентинська модель ліванського та іспанського походження Яміла Діаз. Фотограф - таємничий італієць Паоло Реверсі.

Фото з відкритих джерел

   Зате у мережі є багато негативних відгуків про аромат. Не вірте жодному! Неодмінно переконайтеся самостійно і отримайте власний досвід.

  Fleur de Diva Emanuel Ungaro - романтична весняна білоквіткова гіркувато-борошниста історія за участю жасмину з металічним присмаком, холодної вишуканості фрезії, свіжо-ванільної лілії, гірко-пудрового гіацинту в обрамленні зеленого листя конвалій на тлі деревини та з мильно-масними ознаками мускусу й солодкувато-ягідно-ванільним посмаком.

   Чарівна, невагома, прохолодна Квітка Діви часом мені видається саме жасминовою, іншим разом - реалістичним ольфакторним образом лілії. Та чим більше я знайомлюся з ароматом, все переконуюся, що родзинкою композиції є ягідно-солодка троянда. Її помадність поступово стає мармеладною та зефірною. У компанії білих квітів троянда розбавляє гіркоту, додає тепла, часом трохи конфітюрної липкості та рожевої ніжності.

   Напевно, на тлі яскравої рудої осені Fleur de Diva загубиться, розчиниться у повітрі, здасться тихою та невиразною. Щоб помітити красу аромату, поторібно витримати парфумерний піст та налаштуватися на ніжне звучання.

   Якщо медово-анімалістично-шипрова Diva пасує оперній примадонні, то Fleur de Diva доречно доповнить образ тендітної, але сильної балерини у білосніжній пачці. Якщо ж ви побоюєтеся напору та харизми першої, то делікатність та витонченість другої вам, швидше, сподобається. А любителям ароматів  Emanuel Ungaro неодмінно потрібно буде мати всі зразки. Я, наприклад, тепер мрію про Senso!

Фото з відкритих джерел

 

Немає коментарів:

Дописати коментар