неділя, 3 жовтня 2021 р.

Dia pour Femme Amouage

 

Dia pour Femme Amouage


   1.10.2018
    Ці парфуми абсолютно не осінні. Їх прохолода - як діамантове віддзеркалення зими, витонченість та ніжність - весни, гордовитість та неприступність - богині. Але мені так захотілося дістати саме Dia pour Femme Amouage, що прийдеться відповідати цьому образу.

   Ніжна кремова квітковість у вологому прохолодному повітрі. Сяючі морозні альдегіди більше всього висвітлюють із загального букету трав'янисто-солодкувато-борошнистий ніжний аромат піонів.

   Ледь вловима кислинка соковитих листків фіалки. Терпкість, а потім несподівано - вершкова фруктовість.

   Зовсім інший фруктовий відтінок у аромату троянди, яка розквітла на фоні деревини сандалу. Делікатні пелюстки здаються шовковими і ніжно-мармеладними.

   Гірка борошнистість посилюється, а разом з цим і з'являється кремова помадність фіалки. Солодкувата нестигла м'якіть персика і трохи шершавий мускус, який рожевому відтінку додає сірого і робить його ще більш холодним. З часом Богиня нагадує цвіт фруктових дерев весною.

   Dia здається прозорою та невагомою, але добре відчутною, крилатою. Ароматним шлейфом займає територію і не дає можливості наблизитися, так як сама вона мовчазна, стримана, відсторонена.

   У якийсь момент стає то фруктово-квітковою і такою зрозумілою та близькою, то нагадує ретро-аромати Hattie Carnegie, то чомусь натякнула на вінтажний варіант Guerlain Chant d'Aromes Guerlain. Але найбільша подібність, все-таки, з 1905 Detaille.

   Післясмак приголомшливий кремово-квітковий і розуміння, що, все-таки, і мене Dia pour Femme Amouage підкорила.

 

Немає коментарів:

Дописати коментар