понеділок, 18 жовтня 2021 р.

Organza Givenchy

 

Organza Givenchy



   Я відкрила пляшку нового шампуню та маску для волосся, які пахли симпатичною фруктовою віддушкою, та загорілася нанести саме такі парфуми. Поки волосся довела до ладу, відволіклася від бажання і незаплановано дістала золотий кофр з Organza Givenchy. Спочатку без особливого ентузіазму розпилила краплину запашної рідини, а вже за мить зачарувалася звучанням аромату.

   Якраз сьогодні звернула увагу на пряно-горіховий, масний, терпкуватий з гірчинкою старт. Не так часто зустрічається у парфумерії виразний запах волоського горіху. А в Organza, а саме у парфумах, така апетитна горіхова палітра, що для порівняння налущила собі кілька ядер і все не перестаю дивуватися майже реалістичному ольфакторному зображенню.

   Подумалося, що запах горіху має теж осінній характер та гурманські властивості.

   Крім того у Organza розкішний букет, у якому, як не дивно, я вловлюю і відтінки лілій, і гіркоту хризантем. Напевно, все ж та осінь впливає на мої запашні фантазії.

   Та поруч зі свіжістю жасмину, вершково-кремовою абстрактною квітковістю головним все ж є тягучий аромат туберози на тлі бальзамності та вологої деревини.

   Чудові шоколадно-гурманські фрагменти та соковита фруктова кислинка, саме про яку я мріяла, коли відкрила пляшку з шампунем. Абрикосово-персикова насолода та ванільний десерт. Кульмінацією парфумів, напевно, буду вважати невимовну чуттєвість та витончену тілесність.

   Здається, смак до ароматів повертається і здатність захоплюватися звучанням парфумерних композицій знову загострюється. Люблю такий стан, коли є інтерес до улюбленого захоплення.

Немає коментарів:

Дописати коментар