неділя, 24 жовтня 2021 р.

Rouge Rubeus Milano

 

Rouge Rubeus Milano


    31.05.2019
   "Шампанського мені! Шампанського!!!!" - хочеться вигукувати мені, бо я дочекалася довгоочікуваного вхідного дня. І щоб єдиний вихідний день не присвятити прибиранню, пранню, готуванню і ще якимось домашнім клопотам, варто освіжитися бокалом ігристого і всі справи вирішаться самі собою.

   Звичайно, жартую. Та й останнім часом алкоголь сприймаю лише в парфумерії і навіть улюблене шампанське. Зате слушний момент дістати Rouge Rubeus Milano, який задовольнить потребу шампанського та ще й у любій кількості. Чомусь здається, що з цим ароматом неможливо "переборщити".

   Кисло-солодка фруктовість змінюється гірчинкою грейпфруту. Сонячно і радісно, легко і безтурботно.

   Хочеться усміхатися і кокетничати. Достатньо цієї приємної рідини, щоб підняти настрій, а ось клатч від Rubeus Milano чомусь вже абсолютно не надихає. Навіть дивно, так як останнім часом помітила в собі неабиякий інтерес до виробів шкіряної галантереї.

   Та повернуся до Rouge. Додам ще про терпкість, на тлі якої з'являється ягідна солодкість. Мильність шкірки цитрусів. Ніжна карамельна кремовість. Колюча шипучість бульбашок шампанського змінюється фруктовою липкістю, потім мускусною пухкістю. 

   Минулого разу Rouge Rubeus Milano викликав у мене яскравіші враження чи то я розлінувалася у вихідний день...

 

   19.12.2018
   Цитату американської актриси Бетті Девіс "У житті кожної жінки настає момент, коли єдине, що може допомогти, — келих шампанського" можна перефразувати: "У житті кожної жінки настає момент, коли єдине, що може допомогти, - клатч від Rubeus Milano або хоча б флакон у вигляді цього клатчу".

   Подружжя Бондаренко із Москви (а звучить по-українськи) створили в Італії бренд Rubeus Milano високоякісних аксесуарів із шкіри. Назва компанії - на честь улюбленого каменю власників марки - рубіну, який символізує владу, успіх та багатство.

   В арсеналі Rubeus Milano - взуття, сумки та аксесуари із шкіри крокодила, пітона, страуса та ящірки. Якщо чесно, то трохи моторошно від цього, хоча я і не активний учасник грінпіс...

   Ну, який же модний бренд без парфумерної лінії? І літом цього року у світ вийшов перший аромат - Rouge Rubeus Milano. В наступному очікуємо - Bleu (зацікавилась і буду чекати з нетерпінням) та Vert.

   Автором Rouge Rubeus Milano є Соня Констан, а флакону, який повторює модель клатчу Mydas Small Bag Rubeus та укладений в елегантну лаковану коробку з дерева з оксамитовою підкладкою, що нагадує фірмову рубінову підкладку всіх моделей сумок, - креативний директор компанії пані Наталя (не даремно ж вона закінчила один із кращих навчальних закладів в Європі, Флорентійську академію дизайну, отримавши диплом архітектора) та французьке дизайн-бюро Ateliers Dinand.

   50 мл такої краси коштує 460 €. На мою думку, така вартість зумовлена дороговизною саме флакону, хоча ароматна рідина симпатична. Та у скромній скляній пляшці з цінником 100 € інтерес до композиції буде значно меншим.

   Так, Rouge Rubeus Milano - приємний, тонізуючий, легкий, кокетливий аромат, який, впевнена, сподобається оточуючим. І в перший же день я отримала підтверджуючий комплімент.

   Розпочинається освіжаючою кислинкою та приємною терпкуватою гірчинкою грейпфруту. З часом помічаю і розтерте листя смородини, і солодко-кислі ягоди. І мильність шкірки цитрусів. Доповнюється фруктовими відтінками. Якийсь час це виразні шматочки зацукреної стиглої груші. Акварельна абстрактна квітковість на пухкому мускусному фоні.

   Але Rouge Rubeus Milano - це аромат грайливого шампанського. Мушу визнати, що люблю цей напій! І композиція реалістично передає цей витончений букет. Саме так пахне, коли ми відкриваємо пляшку, тисячі запашних бульбашок під тиском спрямовуються до поверхні напою і лопаються. У цей момент над поверхнею шампанського утворюється "аерозольна хмара", яка і насичує повітря ароматом.

   Золотиста прозорість, колючість бульбашок. Чи то легкість, чи то легковажність. Святковість. Безтурботність.

   Логічно, що виникло бажання порівняти Rouge Rubeus Milano з Bain de Champagne (Royal Bain de Caron) Caron. На мій погляд, Rouge більш відповідає достовірності шампанського - від ароматної палітри до легкого, святкового, радісного характеру. Але все ж знаходжу подібність у цих композиціях, деякі моменти просто здаються неймовірно схожими. Запах аромату Caron щільніший, інтенсивніший, складніший, з деревною гірчинкою та мерехтінням квітів. Та саме завдяки цій гірчинці я помітила солодкість ванілі з деревним підтоном у Rouge Rubeus Milano.

   З часом у Rouge фруктовість з квітковим натяком перетворюється на суху солодку пудровість, а грайливість шампанського на напій "Дюшес".

   Прекрасний буде ранок з кокетливим Rouge Rubeus Milano, а для вечора, мені здається, композиція занадто легка, невагома. Зможе лише додати золотого сяяння до образу та бажання не випускати з рук цей розкішний флакон.


 


Немає коментарів:

Дописати коментар