вівторок, 26 жовтня 2021 р.

Oudh Infini Parfums Dusita

 

Oudh Infini Parfums Dusita


   19.11.2019
   Вчора був рідкісний вихідний день, коли я могла з чистою совістю байдикувати. З величезним задоволенням дістала коробку з пробірками і, передивляючись фільми, тестила аромати. Всі композиції добре знайомі, але неодмінно хотілося нанести на шкіру для кращого сприйняття. Так в кінці дня мені аж не добре стало від какофонії запахів. Я сама собі здавалася токсичною.

   На ранок все затихло і лише дві композиції привернули увагу: щось із 12 Французьких Парфумерів та Oudh Infini Parfums Dusita. Зрозуміло, що нестримне бажання нанести повторно парфуми потрібно було негайно задовільнити.

   Тим більше, що Oudh Infini - розкішний варіант для осені.

   Запах прілої, солодкуватої, з натяком на перегній, смолистої деревини. Та одночасно чути і свіжість, і прохолоду. Фантазія відправилася на прогулянку у ліс, а за мить вже насолоджувалася солодкуватими фруктами і тут же зосередилася на вершково-солоній карамельності.

   Знову пріла деревина, але вже тлом, а на передньому плані невпевнена поява троянди. Здається ніби чую чітко, виразно і в очікуванні, що все навколо наповниться трояндовою красою. Починаю втягувати повітря і... все зникає. Згодом все з початку: характерна фруктовість, свіжість, трохи помадність. Тільки я вже сумніваюсь чи то реальність, чи марево.

   Аромат густий і в'язкий. Маленький намаз рідини не просто наповнює кімнату, а створює магічні декорації з приглушеним світлом і ненав'язливо відчуваю себе учасником якогось дійства. У мить пригадалася арабська зона у Діснейленді в коричнево-теракотовій палітрі, з екзотичними ліхтарями та парканами.

   Іншим разом чую теплий запах прілого сіна, який чергується з прохолодною бальзамністю, далі змінюється тягучою медовістю, а з часом - димною фруктовістю кураги та чорносливу.

   Ні разу я не вловила так звані "коров'ячі коржі" - реалії природи, про які згадувала минулого разу. Натомість з'явилася мускусна мильність і запах вимитого до скрипу чистого тіла.

   Oudh Infini Parfums Dusita - рафінований, витончений Схід для європейців. Принаймні, сьогодні.

 

    19.02.2019

   Запах прілого сіна з ще теплим чітким духом коров'ячих фекалій. Вибачте, що звучить не поетично і не естетично, а так природно відверто. Так звані "коров'ячі коржі" являють собою неперетравлені залишки рослинного матеріалу, який пройшов через кишечник тварини. Зеленувато-червоного кольору та багаті мінералами. Так як фекалії хижаків мають більш різкий запах, ніж послід травоїдних, то і не має особливої відрази і ольфакторного шоку. Виявляється, лаоський уд, а саме такий вид деревини згадується у складі Oudh Infini Parfums Dusita, пахне ось такими реаліями природи. І тим не менше, мене композиція дуже зацікавила. І я, не любитель уду в парфумерії, з задоволенням би поставила флакон парфумів поруч з Удами Mona di Orio та Roja Dove.

   Чим більше знайомишся з ароматом, тим все більше віддаляються перші враження. Навіть дивно, що чую вже зовсім інше - запах вологої деревини, прілий, смолисто-пряно-гіркий, підкопчений, трохи фруктовий. Ось тепер, напевно, і є реалістичний запах лаоського уду у всій красі.

   А ще добре помітна в Oudh Infini смолисто-медова , солодко-колюча та квіткова анімалістичність. Цей запах цибетину нагадав мені Enslaved Roja Dove.

   В квітковій палітрі спочатку не вдавалося впізнати знайомі відтінки, хоча сама духмяність квітів дуже виразна. Прохолодне звучання за мить стало теплим. І поступово розпізнала солодко-карамельний запах апельсинового цвіту та помадність троянди.

   Вершковість бензоїну якась особлива - з шоколадно-карамельними нюансами, з липкістю та крупинками, а потім кремовістю.

   В кінці дня з'явився виразний запах сандалу.

   Oudh Infini Parfums Dusita - аромат живий та дихаючий, мінливий та пульсуючий, природно-реалістичний. То солодкуватий - то пряний, то прохолодний - то теплий, то вологий - то липкий, то квітковий - то смолистий, то бальзамний - то помадний, то колючий - то обволікаючий. Від всіх існуючих композицій, присвячених удовій деревині, радикально відрізняється. Не залишає байдужих, як відомо від ненависті до любові всього один крок, викликає інтерес та привертає увагу.

 


Немає коментарів:

Дописати коментар