субота, 16 жовтня 2021 р.

Fleur de Peau Detaille

 

Fleur de Peau Detaille


   2.11.2018
   Парфумерних композицій, які мають назву Fleur de Peau, є багато. Принаймні, я чула такі у Diptyque та Keiko Mecheri. Чула, але не знайома. Після сьогоднішнього затесту з Fleur de Peau від Detaille з'явився спортивний інтерес порівняти. Але, впевнена, всі вони про різне. Fleur de Peau Detaille - це запах теплої шкіри людини (не галантерейної), яка пахне квітами.

   Отже, Fleur de Peau Detaille має яскравий кисло-димно-терпко-бергамотний старт, який нагадав мені Imitation for Woman Amouage. Та при повторному нанесенні дуже здивувалася, що така думка взагалі виникла.

   Добре помітні неролі - цитрусово-колючі, радісно-свіжі, терпкувато-деревні на фоні зеленого листя. Приємна тонізуюча частина.

   Дуже швидко на перший план виходить тубероза з густим тягучим солодко-вершковим запахом, в якому поєднується безліч відтінків: і білоквітковість, і зелена терпкість, і десертність печива, і молочна липкість. Вершковість поступово стає густішою, з ознаками смолистого диму, а ще через певний час розчиняється на шкірі, залишаючи солодкуватий присмак та липкість.

   На фоні жіночих квіткових композицій та раніше знаних чоловічих, від яких залишилися дуже приємні враження, квітково-фруктова edp без гендерного направлення Fleur de Peau здається не дуже зрозумілим, не виразним ароматом. Ніби "ні про що". Хоча мені дуже імпонує багатогранне звучання туберози.

   І все ж не можу позбутися думки про подібність з Imitation for Woman Amouage. Все ж є якийсь натяк, відголосок чи то ракурс.

 

Немає коментарів:

Дописати коментар