вівторок, 26 жовтня 2021 р.

Savon Parfume Mitsouko Guerlain

 

Savon Parfume Mitsouko Guerlain




   1.02.2019
   Я так давно мріяла про мило Mitsouko Guerlain. То хотілося цілу упаковку з трьох шматків, то достатньо було б одного. То відправлялася на "полювання", то відкладала на "потім" реалізацію задуманого. Але, як відомо, якщо процес запущено у космос, то мрія сама рухається у напрямку потрібної адреси.

   На запитання "як пахне мило?" Таня відповіла "Делікатно. Швидше всього буде пахнути сильніше, коли намочиться." Так я й налаштувалася на тихий запах, як у мого вінтажного зразка Chanel 19.

   А вийшло все краще, ніж очікувала. Не зважаючи на те, що випуск мила майже сучасний - 2000 рік, пахне реалістичною Mitsouko! Ну, не скажу, що чую запах бергамоту, але персики на мшистому фоні помітні, а ще - воскові цитруси та абстрактна квітковість.

   Приємний бонус - мильничка, кришка якої теплого медово-жовтого кольору з золотими переплетеними літерами G.

   Для створення потрібної атмосфери нанесла ще вінтажний колонь Mitsouko від колекціонера Наталі. Дивовижно ніжний варіант - кремово-персиковий. Якось Наталя надіслала мені не підписану пробірку для ідентифікації. Менше миті потрібно було, щоб зрозуміти, що це легендарна Mitsouko.

   Який же чудовий в колоні бергамот! Правильний, такий, як має бути, терпкий, димний, з товстою шкіркою. І стигла солодка м'якіть персиків з оксамитовою духмяною та ніжною шкіркою.

   Після пряної димки перцю, солодкої бальзамічності кориці та мильного весняного бузку Mitsouko набула кремового звучання і швидко стала все тихішою і майже не помітною. Але приємний післясмак Таємниці ще довго переслідував.

   А мило я поки що поклала на поличку з речами і щоразу, відкриваючи шафу, милуюся ніжним ароматом та виглядом.

 


Немає коментарів:

Дописати коментар