середа, 20 жовтня 2021 р.

Organza Indecence Givenchy

 

Organza Indecence Givenchy


    Бальзамно-солодкий та одночасно гірко-пряний, трохи кавовий, трохи шоколадний пильно-борошнистий теплий гурманський запах кориці, доповнений ванільними та вершково-кремовими нюансами, поступово трансформується у карамельно-амброву помадність. Мова йде про ще одну Органзу - Непристойну (Organza Indecence Givenchy).

   Є моменти, коли Organza Indecence загущується, стає тягучо-лікерною та фруктові нюанси приємно освіжають та розважають п'янке звучання.

   Молочна пінка та пісочне печиво не є моєю улюбленою стравою та у парфумерії у невеликій дозі навіть подобається.

   Інший ракурс, коли Organza Indecence стає масною та темною. Напевно, це саме та її непристойна сторона.

   Та улюблена моя частина - коли помітно свіжо-солодкий фруктовий запах сливи з ледь вловимою деревною гірчинкою. Чомусь у мить пригадалися мої улюблені шипри: Parure Guerlain, Femme Rochas Rochas, Fete Molyneux, Septieme Sens (7e Sens) Sonia Rykiel, Diorama Christian Dior... І як це часто буває, виникає палке бажання нанести всі аромати одночасно.

   В повітрі Organza Indecence розлітається точно так, як та сукня, яку зобразив майтер у склі. Чудова кремовість, яка за силою емоцій може порівнятися з пристрасним поцілунком, та дивовижна квіткова помадність. Розкішно! Осінньо! Прекрасно!

Немає коментарів:

Дописати коментар