неділя, 3 жовтня 2021 р.

Bohemien Arte Profumi

 

Bohemien Arte Profumi


   28.09.2018
    Запахи пильної деревини, сухої розтрісканої кори, вологої землі повільно змінюються свіжістю та ментольністю м'яти. Такі собі заспокійливі парфуми для тих, у кого був напружений робочий тиждень. А якщо врахувати, що у довгоочікуваний вихідний теж потрібно вийти на роботу, то просто 100% попадання у "яблучко".

   Аромат м'яти насичений та реалістичний, трохи вологий, солодко-трав'янистий, лікарсько-камфорний.

   Гіркий темно-зелений фон створює полин та додає густої маслянистості. Його потужного звучання мені, як поціновувачу, не вистачає.

   З часом з'являється димність. Згадується пахучий трав'яний чай, ароматне сіно та запах розпарених віників у бані. Деревина вже пахне м'яко, округло, вершково. Всього на мить згадала про алкогольний напій, не було нічого асоціативного. Хоча у назві закладена підказка: богема та її звички, запальні вечірки та улюблений абсент.

   Карамельно-пряний, гіркувато-димно-зелений післясмак викликає бажання придбати пляшку абсенту для порівняння та й, взагалі, для загального розвитку.

   Я сумнівалася чи варто діставати Bohemien Arte Profumi в прохолодний день, який так і просив чогось зігріваючого. Але позитивний, бадьорий настрій та дзвінкість композиції компенсують його свіже, прохолодне звучання. Варто добавити, що з часом прохолода змінюється теплом: чи то від чаю, чи від міцних градусів абсенту.

 

 

 

 

 

 

Немає коментарів:

Дописати коментар