вівторок, 26 жовтня 2021 р.

Secret of the Desert

 

Secret of the Desert





   10.02.2019
   Здається, що рідина яскравого лимонного кольору буде пахнути льодяниковими цитрусами. В пробірці маленький об'єм виглядає сонячнішим та веселішим, ніж у флаконі. Та на шкірі це всього натяк на гіркувату шкірку лимона.

   Маслянисті парфуми Secret of the Desert - це хвилююча жасминова історія: світла, терпкувато-мускусна, з фруктовими та зеленкуватими нюансами.

   Обіцянка, що далі буде ще більше чуттєво та особливо, швидко розсіюється, хоча розчарування не має. Квітковість змінює запах деревини, який інколи нагадує сандал (ніби розбавлений 1/100). Іншим разом це кремовість з ледь вломимою солодкістю ванілі, то просто маслянистість та приємне тепло.

   То Secret of the Desert затихає, то звучить голосніше, то монотонно і стримано, то помітне чергування квітково-мускусно-деревних відтінків. Не скажеш, що складна та вишукана композиція, але досить приємна і освіжаюча, не напружуюча, так як звучить не голосно, близько до тіла, але час від часу ненав'язливо привертає увагу.

   Secret of the Desert - Таємниця Пустелі - це єгипетські парфуми і олія для тіла. На сайті Egiptian Essences описують як природній афродизіак. Рекомендують використовувати як парфуми, наносячи традиційним методом. Також можна додавати до ванни, щоб створити розкішний та ароматний досвід купання. Якщо нанести на гребінець, то волосся буде пахнути квітами, а якщо на ватний диск, то отримаємо прекрасний ароматизатор для приміщення.

   Я спробувала скористатися останньою порадою та поки що не помітила результату.

   Постійно присутнє відчуття, що аромат щось нагадує чи я давно з ним була знайома. Напевно, літом в теплі розкриється яскравіше. Дякую дуже феї Тетяні за можливість познайомитися з парфумами та отримати ольфакторний досвід єгипетських ароматів! На фото її флакон та склянка для зберігання олійки дивної краси.



Немає коментарів:

Дописати коментар