середа, 27 жовтня 2021 р.

Vice Versa Yves Saint Laurent

 

Vice Versa Yves Saint Laurent



    26.02.2019
   Розглядаючи флакон Vice Versa Yves Saint Laurent з рідиною рожевого кольору, зі стопером у вигляді чирви (червоної мажорної масті в картковій колоді у вигляді серця), у коробці, від вигляду якої згадалася Барбі, я б не наважилася нанести аромат. Зрозуміло, що не страшно, швидше, не цікаво і зовсім байдуже.

   Та сталося все навпаки. Я познайомилася зі змістом, а вже потім побачила дизайн.

   Vice Versa Yves Saint Laurent - яскравий представник 1990 років, а конкретніше 1999 року, пахне квітами і фруктами, є солодким та радісним.

   Позитивний та безтурботний, апетитний кислувато-солодкий ягідний старт. Якщо будеш уважнішою, то помітиш і кисло-терпко-ментольний запах розтертого бадилля помідорів, хоча й не довго, бо швидко солодкість, яка інколи здається цукровою, знову заволодіє увагою.

   В цьому солодкому звучанні якийсь час майже нічого не можу виділити. Здавалося б, цей факт мав би дратувати, та мушу визнати, що щось невловиме манить. І солодкість не є липкою і нав'язливою. Хоча компотно, та не примітивно.

   З часом у цьому безхмарно-радісному десерті все ж таки помічаю і квіткову мильність, і свіжі та деревні відтінки фрезії (останнім часом ці квіти просто супроводжують мене), і кремовість піонів. Напевно, саме із-за солодкувато-яблучно-трав'янистого аромату піонів я би користувалася Vice Versa.

   Далі - солодка щільна кондитерська ваніль, карамельність та цукерки "іриски", які легко кусаються. Приємна амброва база, яку не зустрінеш в сучасних люксових композиціях.

   Vice Versa вже давно не випускають. Аромат вважають раритетом та колекційною рідкістю. Вартість на аукціонах від 120 - 180 $ США, але якщо порівнювати з вартістю Rouge Rubeus Milano, то це дрібнички. Не скажу, що композиції подібні, але перекликаються і викликають у мене аналогічні асоціації.

Всі світлини з Інтернету

 


Немає коментарів:

Дописати коментар