неділя, 24 жовтня 2021 р.

Diamond Jubilee Bouquet Grossmith

 

Diamond Jubilee Bouquet Grossmith

  10.01.2020
   Чи не розпочати носити ірисові аромати? Враховуючи, що улюблена група парфумів представлена у моїй колекції найбільше, то можна починати марафон, наближаючи таким чином весну. Та Diamond Jubilee Bouquet Grossmith - це не лише про іриси. Це величезний розкішний букет, в якому поєдналися безліч квіткових відтінків. Вони змінюють один одного, доповнюють, вплітаються у ароматне мереживо.

   Та все ж ірис першим розкриває красу діамантового букету. Карамельно-шоколадно-гірко-борошнистий запах, який згодом стане вершково-кремовим і неймовірно нагадає Jardin de Giverny Arte Profumi.

   Кремово-помадні фіалки, які із букету перенесуться на галявину і одна частина композиції буде асоціюватися з ароматами едвардіанської епохи.

   Солодко-фруктово-лікерні троянди мені пахнуть соковитими стиглими вишнями, а згодом стануть мармеладними, а іншим разом нагадають аромат варення із дитинства.

   Гірка борошнистість пудри чергується з тягучою вершковістю смолистих тонка бобів.

   Кремова ваніль пухка та надзвичайно ніжна. Індольність медово-п'янкого жасмину порушила помадно-кремове звучання, додала пікантності та компрометуючих думок.

   В ароматній аурі добре чути гірчинку нарцисів. Ніби щойно зрізали струнке соковите стебло, а квіти пахнуть прохолодним весняним повітрям. Цей факт доповнює мої враження з минулого разу. Тепер зрозуміло, чому на рекламних світлинах Grossmith нарциси.

   Гірко-терпко-деревні відтінки глоду. Скрипуча мильність. Суха деревина та пухкий мускус. І навіть натяк на анімалістичність солоно-карамельної амбри.

   Diamond Jubilee Bouquet Grossmith - приголомшливо прекрасний! Я черговий раз втрачаю спокій і нестримне бажання виривається на волю. І я дістаю кредитну карту, щоб розрахуватися, та в останній момент все ж передумую. Все ж не люблю купувати в кредит...

   Diamond Jubilee Bouquet - аромат королеви. І якщо, наносячи парфуми, тіару можна не носити, то білі рукавички конче необхідні. Відчула себе Попелюшкою, яка мріє про бал. Нехай не у Лондоні, то хоч у Відні.

   Розшукуючи цікаву інформацію про композицію Grossmith, знайшла неймовірно цікавий матеріал про життя та правління королеви Вікторії і взагалі про монаршу родину. Всі, хто захоплюється королівськими особами, впевнена, отримають велике задоволення. Там документи з архіву, картини та фотографії, аудіо та кінофільми. Цікавіше, ніж роман!

   Я так захопилася читанням, що на якийсь час забула про парфуми. Згадала, коли натрапила на сторінку з такою інформацією: "Одним із численних інтересів королеви Вікторії було збираня  гербарію. Королівський архів зберігає кілька томів, що містять квіти, які засушила королева." На світлині, що знизу, квіти, взяті із букету, подареного королеві Вікторії з нагоди її діамантового ювілею.

 

 

      15.12.2018
      Є колекціонери, смаки яких дуже подібні до моїх. Цей факт автоматично зближує з абсолютно не знайомими людьми і нам завжди є про що поговорити, хоча ми в основному листуємося. Якщо в такої особи з'являється якась ароматна новинка, можна не сумніватися, що вона зацікавить і мене. Так в черговий раз в цьому переконалася, коли отримала від часто згадуваної Віки пробірку з Diamond Jubilee Bouquet Grossmith.

   З одного боку я дуже рада знайомству з ароматом, бо він прекрасний, а з іншого навіть засмутилася, так як все ще не придбала омріяний Shem - el- Nessim Grossmith.

   Напевно, є дві вагомі підстави, чому мені потрібний Diamond Jubilee Bouquet Grossmith: 1) люблю такі кремово-пудрові композиції, які здаються живими, які постійно змінюються і викликають хвилювання. Часто це сучасні аромати, які дуже нагадують вінтажні. Є у Діамантового букету щось від Guerlain, Roja Dove та навіть Mona di Orio. Тобто, поєднання всіх моїх улюблених брендів. 2) у Diamond Jubilee Bouquet Grossmith в центрі уваги один із найгарніших ірисів, а любов до них у мене так і не проходить.

   Я ледь відговорила себе від дії натиснути "куплю", все ж даю шанс "коханню з першого погляду" перевірити міцність бажання.

   Отже, Diamond Jubilee Bouquet Grossmith - квітково-фруктовий, кремово-пудровий, складно-переплетений, неймовірно мінливий та живий аромат (вибачте, що повторюсь), який у 2012 випустили на честь Діамантового ювілею (60 років) на престолі. Це дещо змінений варіант на оригінальну композицію Victorian Bouquet: The Royal Perfume, яка у 1897 році була присвячена Діамантовому ювілею королеви Вікторії.

   Аромат ірисів просто виривається із пробірки! Вологий, трав'янисто-гірко-пряно-землистий і, звичайно, пудровий. Незабаром до нього долучається кремова помадність фіалки, яка додає ніжності.

   Трохи з запізненням, але все ж радісно заіскрилися льодяникові цитруси.

   Фруктово-помадна троянда розкрила свої принади на фоні сухого гіркувато-деревного ветиверу. Її аромат одночасно і свіжий та юний, і медово-солодкувато теплий.

   Квітково-терпко-деревний ароматний відтінок нагадав Beige Chanel. Це, напевно, завдяки присутності глоду.

   Абсолютно не нав'язлива тягуча вершковість тонка бобів на фоні сухої деревини, яка підсилена солодкістю ванілі, створюють ще один, зовсім інший пудровий відтінок, більш щільний і сухий, ніж квітково-помадний.

Всі фото зі сторінки Grossmith у ФБ.

   Бажання володіти флаконом Diamond Jubilee Bouquet Grossmith просто нестерпне, готова забути про всі інші бажання та плани. Лише робота, яка вимагає негайного включення в процес, відволікає від цих думок. Поки що...

 Аромату нарцисів я не помітила поки що. Це ще одна причина придбати флакон!


   

Немає коментарів:

Дописати коментар