вівторок, 26 жовтня 2021 р.

Parure Guerlain

 

Parure Guerlain


   На терпко-мшистому, трохи колючому, трохи вологому, кислуватому, з пряно-пильними ознаками кори та прілого листя тлі зелениться соковитий та димний бергамот. Насиченості кольору додає трав'янистість. Взагалі, сьогодні Parure Guerlain є особливо зеленим та життєрадісним, енергійним та бадьорим. А коли розвіється димність, то ще й сонячним.

   Солодкувато-фруктовий, неймовірно запашний аромат сливи - саме та характерна особливість моїх улюблених осінніх ароматів. Апетитний запах затишку.

   Квіткове серце розквітає гіркувато-зеленкуватими нарцисами. Далі тішить помадністю троянди та ніжною кремовістю. Долучаються вершковість, мармеладність та грайлива свіжість жасмину. Здається, квіткові відтінки розчинилися у насиченій зелені, тому мені їх трохи не вистачає для повного щастя.

   Хороша порція масної анімалістичності з гірким присмаком шкіри та солона карамельність амбри. Та знову шипровість, бездонна та безкрайня.

   Напевно, я нічого нового не додала про Parure Guerlain та все так само ним захоплююся, як і у дні першого знайомства. А можливо, навіть більш усвідомлено. Parure прикрашає мою осінь, хоча вона й так неймовірна та прекрасна. Та з ароматом Guerlain все ж краще!

Немає коментарів:

Дописати коментар