четвер, 28 жовтня 2021 р.

Genevieve 1907

 

Genevieve 1907


  11.04.2019
   За останній час молодий бренд із Словаччини 1907 є одним із найпопулярнішим серед парфумерної тусовки. Хіба що попереду Parfums Dusita. Я розпочала знайомство із аромату Genevieve, що входить в колекцію Beneath The Surface, яку Катерина Хмелевська, популярний парфумерний блогер, назвала сенсаційною. Назва колекції перекладається "Під поверхнею" та присвячена ароматам, які допомагають  проникнути у нашу сутність та заглибитися у найпотаємніші емоції та думки.

   Обидві новинки ( Genevieve  та Mon ame) виготовлені вручну в словенському місті Кошице з використанням сировини з Грассу і розлиті у флакони також французького виробництва. Концентрація парфуми з вмістом запашних речовин 20%!

   Genevieve - це жіноче ім'я німецького або кельтського походження. Вже назва обіцяє, що аромат буде жіночним, романтичним, елегантним.

   Розпочинається композиція оксамитовою пряністю, терпкістю, гірчинкою в поєднанні з кислувато-димним бергамотом та маслянистою його шкіркою. Ледь солодка фруктовість та кремові альдегіди, які створюють особливу атмосферу.

   Помадна троянда з фруктовими ознаками. Бальзамний з деревними нюансами серйозний іланг-іланг абсолютно без льодяниковості.

   Терпка пряність спеції гвоздики, яку помітно з самого початку, з новою силою дає про себе знати. Я аж на губах відчуваю присмак і гіркоту. Здається, що повільно розжовую бутончик і уважно "розглядаю" пікантні нюанси.

   Ледь вловима анімалістичність змішалася з кислувато-терпко-деревним петітгрейном. Переслідує відчуття чогось добре знайомого. Згадую, що Genevieve 1907 порівнюють з Chanel №5. Та якби я не прочитала такий відгук, то напевно, не пригадала б легенду. А тим часом тваринні ознаки посилились і зробили композицію ще більш чуттєвою та манкою. Гнилисність, шкіряно-гіркувата помадність, індольність - все, що нас, любителів, надихає, присутньо в повній мірі.

   Промайнула свіжість жасмину, але його запах змінили солодкувата ваніль та вершковість тонка бобів. Смачна апетитна гурманіка делікатна на стільки, що мені, не любителю цього напрямку, до вподоби.

   Землистість ірису. Його солодкувата кремовість та пудровість з шоколадним відтінком нагадали Ірис Прада.

   Коли аромат троянди зігрівся, набув лікерного п'янкого звучання та ще в купі з анімалістичною сутністю, я чітко "побачила" вінтажну П'ятірку Шанель.

   Потрібно дуже швидко думати чи потрібний мені флакон, так як випущено Genevieve та Mon ame 1907 в кількості 1000 флаконів.

   Але що тут думати? Звичайно, потрібний! Так як Genevieve 1907 - складна композиція, яка зачарує всіх любителів вінтажних ароматів. Вона саме з тим глибоким змістом та хвилюючими емоціями, які присутні класичним композиціям. Не пуста та гламурна, не монотонна та примітивна. Яскрава квітково-кремово-пудрова, пряно-солодкувато-мінлива з анімалістичною глибиною.

 


Немає коментарів:

Дописати коментар