вівторок, 19 жовтня 2021 р.

Organza Givenchy

 

Organza Givenchy


   Кремовий аромат Organza я чула крізь сон. На волоссі лишилися залишки запаху квітів та вершковості. Можна було б з легкістю нанести інші парфуми, але ж це хороша нагода потренуватися з "розгляданням" відмінностей. Та й подобається мені передивлятися світлини Оленки. Отже, знову Organza Givenchy, але у концентрації edp.

   Повітряна та невагома кремовість та ледь вловне горіхове звучання. Таке тихе, що якби я вчора не наголошувала на гурманському аспекті, то сьогодні можна було б і не помітити.

   Зате квіткова палітра значно різноманітніша. Прохолода жасмину, хрусткість соковитих біло-жовтуватих пелюсток жимолості з цитрусовою кислинкою, трав'яниста кремовість півонії, землистість ірису, скромна тубероза. Згодом аромат розкішного букета змінюється карамельністю амбри та ванільною десертністю.

   Все ж таки практику вживання алкогольних напоїв варто використовувати і у парфумерії: від слабкої концентрації до міцної насиченої. Organza Givenchy edp після parfum видається акварельною замальовкою. Ніби не вистачає ні голосу, ні кольору. Лише ніжність все така ж бентежнаа та витончена тілесність.

   Вершково-ванільно-карамельна кремовість та медовість повільно загущується, затемнюється деревними нюансами, та все ж час від часу розбавляється грайливими фруктово-кислуватими краплинами та квітковою чарівністю.

   Напевно, із-за зміщених акцентів чи чогось іншого, на відміну від попередніх вражень, Organza абсолютно не нагадує мені події 20 річної давнини та не видається повнотілою.

   Окрема радість час від часу вловлювати запашні фрази та милуватися красою аромату та тішитися емоціям, які він викликає.

Немає коментарів:

Дописати коментар