неділя, 3 жовтня 2021 р.

Arabesque The Merchant of Venice

 

Arabesque The Merchant of Venice


   22.12.2018
   Солодко-борошнистий бальзамічний запах кориці, доповнений ароматом м'якоті сливи. Духмяність шоколадно-деревного тютюну та густа вершковість тонка бобів. Апетитно і для любителів гурманіки, і для поціновувачів яскравих насичених ароматів.

   Солодко-терпка медовість, димність, смолистість та ванільно-карамельний присмак коньяку з теплом, яке швидко розтікається по тілу.

   Аромат поступово м'якшає, обволікує то кремовою вершковістю з фруктовими кисло-солодкими нюансами, то спокушує сухими крихтами найсмачнішого в світі тістечка, від якого не в силі відмовитися.

   То я помічаю ознаки La Fenice Pour Femme (що є нормально) і згадую Оленку, яка асоціюється у мене з цією вишнево-геліотропною ніжністю. То, що є зовсім несподівано, різдвяні мотиви з Nuit de Noel Caron.

   Чергування кремової тягучості з сухою шершавістю, пухнастої ванільності зі сливовою джемовою консистенцією. Запах сливи чути в композиції протягом всього розкриття і він неймовірно мінливий: стигла соковита м'якіть, димні нюанси чорносливу, то зацукрена, то сяюча мармеладна.

   Щоразу мені потрібно набратися хоробрості, щоб нанести на шкіру Arabesque від The Merchant of Venice. Так і цього разу було. Я збиралася з духом днів 10, щоранку прикладалася носом до флакону і відставляла в сторону. Сьогодні насмілилася і не розчарувалася, але відчуваю себе в "чужому" образі, ніби одягнула карнавальний костюм. Але в передноворічні дні це абсолютно органічно.

   23.09.2018
    Цей густий, щільний, насичений аромат мене довго лякав своєю яскравістю і повнотілістю. Я все відкладала знайомство, очікуючи прохолодні осінні дні. І хоча здавалося, що літо буде тривати вічно, цей час настав - і зігріваюча ароматна рідина тепер дуже доречна.

   Мова йде про Arabesque The Merchant of Venice із колекції Murano Exclusive у дивовижному флаконі насиченого синього кольору з золотим орнаментом.

   Я, як хореограф, при згадці слова "арабеск" уявляю відразу певні танцювальні пози, але все ж у перекладі це слово означає "арабський". Це європейська назва складного середньовічного орнаменту, що складається з геометричних і рослинних елементів. Арабеска може включати вишукану графіку арабського шрифту. Особливого поширення набули арабески в епоху Відродження, а пізніше арабесками почали називати химерний орнамент тільки рослинних форм (стилізованого листя, квітів, стебел), що складають складні переплетіння.

   Arabesque The Merchant of Venice - ароматний східний візерунок, який зачаровує ритмічністю свого орнаменту, в переплетіннях якого зв'язуються аромати деревини, смоли та спецій. Він заповнює простір навколо, як арабеска на поверхні не залишає місця для фону. Здається, що звучить нескінченно і немає кінця.

   Основним елементом ароматного візерунку Arabesque є запах тютюну, який постійно змінюється, вимальовуючі химерні зображення. На початку тютюн пахне соковитою солодкою вишнею та кісточками з гірчинкою, димною деревиною та бальзамічністю. Поступово його запах стає густим, тягучо-лікерним і п'янким. Далі не можливо не помітити шоколадні відтінки та копченої сливи.

   Доповнюють і ускладнюють візерунок солодка бальзамічність кориці, медова терпкість, смолиста вершковість тонка бобів, карамельна амбровість.

   Arabesque огортає теплим м'яким коконом, створюючи затишок та відчуття захищеності. Здається, що не аромат зливається зі шкірою, а я розчиняюся у ньому, поступово малюючи якийсь новий візерунок. Arabesque - це поєднання ароматної палітри, емоцій та фантазій.

 

Немає коментарів:

Дописати коментар