неділя, 3 жовтня 2021 р.

Galbanum & Rain Clean Reserve Avant Garden Collection

 

Galbanum & Rain Clean Reserve Avant Garden Collection


   30.09.2018

   Американський нішевий бренд Clean був створений в 2003 році Рені Шиндер. Мета компанії - щоб аромати асоціювалися з ніжністю та чистотою, нагадували запах чистого тіла. Саме завдяки такій концепції і з'явилася назва Clean - Чистий.

   У 2015 році з'являється нова лінія - Clean Reserve, аромати якої, кажуть, є простими, але якісними нішевими композиціями. Аромати із екологічно чистих інгредієнтів, без фталатів, консервантів, глютену та штучних барвників. Не буду стверджувати, не мала можливості перевірити. Ще знайшла інформацію, що всі інгредієнти самі вирощують і збирають. Виготовляють продукцію, використовуючи лише сонячну енергію. Компанія зобов'язана підтримувати існування фермерів, які з нею працюють.

   У 2018 році як органічне продовження Clean Reserve виходить у світ нова лінія Avant Garden Collectionіз шести композицій. Зовсім несподівано у мене з'явилися дві з них: Galbanum & Rain та Saguaro Blossom & Sand.

   Якщо чесно, я трохи скептично віднеслася до ароматів і відклала їх у коробочку, щоб колись дістати. Напевно, вихідний день надихнув мене дістати новинку. І першим для знайомства я обрала Galbanum & Rain.

   Ви дотримуєтеся здорового способу життя? А любите зелений колір? Займаєтеся спортом, йогою чи хореографією? Подобаються запахи трави, сіна, моху? Потребуєте в парфумерному гардеробі мати тонізуючий, підбадьорюючий аромат? Якщо хоч на одне запитання відповіли Так, то Galbanum & Rain неодмінно сподобається!

  Зелено-вершковий початок нагадав мені улюблений аромат чоловіка Hiroko Koshino Hiroko Koshino. Далі - терпкий трав'янистий запах гальбануму, який якийсь час набирав гіркоти. Потім "роздивилася" шкірку лайму, цитрусові льодяники. Запах скошеної трави, змішаний з сухою димною деревиною.

   Свіжий, прохолодний, соковитий, з кислинкою та різкістю, камфорно і димно, солодкувато, пряно...

   Galbanum & Rain не просто мінливий, він щоразу інший. Хоч прозвучить банально, але дуже влучно: це "50 відтінків зеленого". Хвойний, оливковий, яблучний, фісташковий, сіро-зелений, трав'яний, нефритовий, смарагдовий, м'ятний...

   Аромат врівноважений, заспокійливий, розслабляючий і одночасно тонізуючий. Це запах природи, життя, весни, гармонії.

   Інформації про Clean Reserve Avant Garden Collection зовсім мало. Випадково дізналася, що парфумер Galbanum & Rain - П'єр Негрін і, як не дивно, його ж моя вчорашня Imitation for Woman Amouage.

 

Немає коментарів:

Дописати коментар