неділя, 3 жовтня 2021 р.

Dolcia Detaille

 

Dolcia Detaille


   31.10.2018
   Початок здається дещо синтетичним і може зіпсувати враження про композицію. Але якщо на цьому моменті не зосереджуватися, то далі дуже симпатично і мило.

   Неймовірно реалістичне соковите солодкувате яблуко. А за мить Dolcia Detaille стає ще запашнішою завдяки тонізуючому терпко-кислуватому запаху айви. Навіть відчувається липкість соку. Я ніколи не коштувала айви, хоча добре розрізняю її в композиціях. Приятелька обіцяла принести, вже не можу дочекатися. Кажуть, у Японії айву вирощують в якості ароматизації приміщення. А ще вважається, що аромат цього фрукту піднімає настрій. Так з Dolcia буде приємно розпочати новий день, налаштуватися на позитив.

   У солодко-терпко-кислій фруктовій палітрі прослідковується і цитрусова веселість, вершкова тягучість, ніжна квітковість, і карамельність. А з часом ще й бальзамічність.

   Поступово Dolcia стає теплою та оксамитовою. Солодкувата карамельна амбровість нагадує повітряний десерт, абсолютно без натяку на анімалістичність. Запах диму, вірніше, підкопченості, яка характерна для кураги, з'являється завдяки османтусу.

   Тиха солодкувато-липка деревина кедру та гірчинка чогось не визначеного, але дуже приємного.

   Жовто-зелено-оранжево-персикова Dolcia Detaille - кремова ніжність, простота і невибагливість. Але не монотонна і абсолютно не примітивна. Аромат солодкого у японському стилі.

 

Немає коментарів:

Дописати коментар