вівторок, 26 жовтня 2021 р.

La Douceur de Siam Parfums Dusita

 

La Douceur de Siam Parfums Dusita



  5.05.2019
   Сьогодні був один із тих ранків, коли я не знала чого мені хочеться парфумерного. Чи, навіть, не хотіла. Парфумерна розбещеність вимагала новизни і якоїсь яскравості. Своєї черги чекають пара ексклюзивних ароматів, та у них така таємнича історія, що потрібно особливо ретельно організувати знайомство. А все інше здалося не цікавим на стільки, що аж викликало смуток.

   Від розчарування та, напевно, тимчасової парфумерної депресії врятувала дивовижна квіткова композиція Parfums Dusita - La Douceur de Siam.

   Один намаз - і я в мить забула про свою хандру. Теплий, помадний трояндовий аромат малинового кольору пробудив бажання потрапити на трояндову плантація та трояндовий фестиваль у Болгарії. Терпка винність, поруч - п'янка лікерність, фруктовість. Сказати, що ця троянда прекрасна, нічого не сказати. У мене залишилося стійке враження, що La Douceur de Siam - це історія виключно про троянду. Та лише я про це подумала, як аромат змінив ракурс і ароматна палітра плавно трансформувалася в щось незвичне і квітково-екзотичне-кремово-вершкове.

   Є нюанс, який нагадує банан, інший - жвачку, ще - дитячий шампунь "Кря-Кря". Щось фруктове і дуже апетитне, невагоме, пухке ванільне. Це все присутність франжіпані та османтусу додають екзотичності в звучання, сонячності, радості, апетитності, яскравості.

   Але при цьому вловлюю терпкість, пряність та бальзамність, кислинку та маслянистість. А потім знову відволікаюся на квітково-фруктову кремовість і шаленію від радості. І, як при першому знайомстві, шкодую, що не замовила флакон La Douceur de Siam Parfums Dusita.

 

   20.02.2019
   La Douceur de Siam Parfums Dusita - це щось неймовірне і прекрасне!!! Багатолике і казкове! Духмяне та апетитне! Радісне, позитивне та святкове!

   Навіть не знаю з чого розпочати... Стільки емоцій та вражень, асоціацій та відтінків.

   При найпершому знайомстві це був насичений запах троянди малинового кольору з малиновим ароматом, помадністю та п'янкою лікерністю. На терпкому пряному фоні. У моїй пам'яті саме така троянда у Pour Une Femme de Caron і додам, що при паралельному затесті композиції підтвердили це порівняння. Медово-солодко-фруктово-терпкий аромат надихаючий та закохуючий!!!

   Іншим разом мені в трояндовій ароматній палітрі здалися відтінки солодкої груші.

   Такі враження склалися при нанесенні намазом, а ось при розпилюванні з'явилася екзотична квітка франжипані із Songes Annick Goutal - свіжо-кремово-фруктово-вершкова з ніжною терпкістю та цитрусовістю.

   Далі La Douceur de Siam - це іскристий фруктово-квітковий коктейль з радісно-джемовими, абрикосово-марципановими, зелено-кислуватими нюансами. Одночасно чую і духмяність яблука чи то айви, і кислинку цитрусів, і пряну терпкість гвоздики, і мильність мускусу, і солодкість ванілі. Ваніль, до речі, з кислувато-фруктовим підтоном, що є для мене дуже добре.

   Не можливо не помітити інтенсивний запах чампаки - пряно-свіжий і одночасно солодко-медовий. Свіжість чергується з солодкою липкістю, екзотична фруктовість - квітковою ніжністю, кремова вершковість - підгнившими та прілими нюансами.

   La Douceur de Siam Parfums Dusita - яскрава, квітково-фруктова, ванільно-кремова композиція, яку неодмінно хочу мати у колекції. Я здогадувалася, що пошкодую, коли не замовила з флаконом, але навіть не уявляла на скільки... Сподіваюся, моє захоплення не пройде і бажання реалізується.

 

Немає коментарів:

Дописати коментар