неділя, 3 жовтня 2021 р.

Sofia Detaille

 

Sofia Detaille


   29.10.2018
    Нішевий бренд Detaille ми полюбили завдяки композиції 1905. Чудове враження справили і чоловічі композиції, а ось до інших жіночих все руки не доходили. А у суботу на парфумерну зустріч Наталя принесла всі зразки, з якими так хотілося познайомитися. В планах залишилося придбати мило.

   Отже, приступаю до знайомства з жіночою лінійкою. "Хто є хто" трохи здогадуюсь, але не терпиться уважніше "роздивитися". Першою в руки потрапила Sofia - судячи із назви, має бути жіночним та лагідним аромат, думаю.

   Кислувато-терпке з ледь вловимою камфорністю та гіркотою деревини листя смородини з самого початку дуже швидко змінила густа солодка фруктовість.

   Аромат геліотропу, в якому ванільні відтінки освіжаються вишневою кислинкою, звучить пухнасто і апетитно.

    Тягуча вершкова карамельність тонкою ниточкою малює орнамент на ванільному десерті.

   На мить здалося, що така солодка композиція не на мій смак, але це ванільно-вершково-карамельне звучання вчасно доповнилося приємною свіжістю, помадністю та соковитою фруктовістю.

    Чергування запаху фруктової жвачки та духмяних солодких квітів непомітно змінили смолисті пачулі, але в їх сухому деревному голосі багато домішок все того ж карамельно-вершкового.

   Sofia Detaille - солодко-пухнаста, квітково-фруктова, сонячна композиція. Як я і передбачала, жіночна і добра. З гурманським натяком, апетитна. Здається простою і зрозумілою, але одночасно такою манкою і привабливою.

Немає коментарів:

Дописати коментар