вівторок, 26 жовтня 2021 р.

Mona di Orio Les Nombres d'Or Oud

 

Mona di Orio Les Nombres d'Or Oud



   14.02.2019
   Вчора в нашій групі однокласник виставив світлини з Оману, де він зараз подорожує. В них стільки східного магнетизму, таємничості і атмосферності, що захотілося дістати якісь відповідні парфуми. "Як шкода, що це абсолютно не мій напрямок в парфумерії" - подумала я.

   Потім абсолютно без зв'язку з цими думками нанесла Oudh Infini Parfums Dusita, а для порівняння Oud Mona di Orio. Які вони різні! Якщо на парфуми Піссари мені потрібно ще налаштуватися, то за ароматом МдО я, як виявляється, скучила.

   Сьогодні, діставши Oud Mona di Orio, вже не змогла відставити в сторону флакончик. При перших ароматних звуках відразу пригадалися вчорашні світлини і, здається, пазли зійшлися - вони будуть прекрасними ілюстраціями для композиції.

   Цитрусова свіжість та льодяниковість, яскравість та позитивний настрій доповнюються солодкувато-пряними відтінками з терпкістю та димністю деревини. Фруктовість просвічується через смолистість та бальзамічність. Гірчинка та кислинка дерев'яно-трав'яного петітгрейну.

   Запах деревини доповнюється густою вершковістю. Маслянистість шкіри чергується з солодкувато-солоно-карамельно-вершковою амброю. Далі мені примарився аромат троянди, який в мить став запашним абрикосовим османтусом.

   Тягуча солодка медовість, ніби відкрили банку зі свіжим янтарним медом. Так реалістично, що аж дух запирає. А пряний запах кардамону! Теж ніби розмололи запашні зернята.

   Знову карамельність: то солодка, то пряна, то солона, а потім - анімалістичність та шоколадні пачулі. І така дивовижна пікантна помадність.

   Oud Mona di Orio - це 1000 і 1 казка, які розповідає нам прекрасна і талановита Мона. Кожна з них одночасно і самостійна  історія і, переплітаючись, вони доповнюють одна одну. В центрі цих розповідей сказання про дорогоцінну деревину, але жодного разу не було фрази "прямо в лоб", а все так фантазійно, екзотично-алегорично, художньо. І завдяки ци прийомам уд у МдО солодкувато-фруктовий, смолисто-квітковий, бальзамно-пряний, свіжо-теплий, карамельно-медовий, шкіряно-анімалістичний.

 

 

Немає коментарів:

Дописати коментар