середа, 7 квітня 2021 р.

L'Heure Romantique Parfums Ciro

 

L'Heure Romantique Parfums Ciro


   "Романтична година" - так перекладаєтсья назва ще одного аромату Parfums Ciro, який створив у 2018 році Олександр Штрек. Назва десь на підсвідомості викликає згадку про L’Heure Bleue Guerlain і автоматично налаштовує на кохання з першого погляду. А виявляється, що це саме той випадок, коли перебільшені очікування закінчуються розчаруванням, як покупка одягу через інтернет. Є навіть відповідне слово у психологів: фрустрація - емоційний стан, характерною ознакою якого є дезорієнтація свідомості і діяльності у стані безнадійності. Це вчорашній сніг 6 квітня, коли всі у передчутті розквіту природи...

   Але все ж повернуся до L'Heure Romantique Parfums Ciro. Композиція була створена у 1929 році і крім цієї дати про парфуми нічого не відомо.

   Розпочинається запашна романтична історія соковито-кисло-цитрусово, гіркувато-зелено, пряно-терпко. Ніби всі ознаки грейпфруту, але чогось не вистачає, щоб було переконливо.

   На зміну з'являється солоність та гірка борошнистість ірисів, а згодом L'Heure Romantique стає водянисто-холодним. Початок композиції надихає на продовження знайомства.

   Ледь вловимий металевий присмак чергується з солодкуватою ванільністю та квітковою помадністю.

   Чи то запах гнилого чи індольного, що створює тло, припорошене пильною борошнистістю, видає наявність мускусу і я би навіть сказала, що чую ознаки кашмерану. Саме з цього моменту і розпочинається розчарування.

   Це єдиний аромат у колекції Parfums Ciro, який мені видався занадто синтетичним. І охарактеризувати L'Heure Romantique хочеться як водянисто-мускусно-сірий, гірко-пряно-пильний.

   Та я чесно намагалася роздивитися аромат під різними кутами, у інших ситуаціях та умовах. Для об'єктивності додам, що вдалося почути свіжість квітів конвалій у оточенні зеленого листя. І цей зелений був надихаючим, виключно весняним, чистим та насиченим.

   Іншим разом, коли наносила з більшої відстані, з'являлася чудова ягідно-помадна троянда. Та й шлейф симпатичний - кремово-помадний, ягідно-квітковий.

   Можливо, іншим разом у мене складеться краще враження і я з задоволенням компенсую фрустрацію, яку відчуваю сьогодні.

 

1 коментар:

  1. Щойно вийшла з дому, як отримала комплімент та купу запитань про назву парфумів та де можна придбати. Якщо чесно, то я навіть не сумнівалася, що буде такий ефект. Певна група мускусних ароматів має таку здатність подобатися оточуючим.

    ВідповістиВидалити