пʼятниця, 9 квітня 2021 р.

Mischief Roja Dove

 

Mischief Roja Dove



    
   17.05.2019
   Щоб дістати Mischief Roja Dove в концентрації парфумованої води сьогодні у мене було дві причини. Перша: завтра хочу бути у однойменних парфумах, а це, як розігрів перед виступом. Друга: збиралася у гості до знайомої, яка завжди емоційно реагує на аромат, тому приємно порадувати хорошу людину.

   Дзвінка свіжість доповнюється весняною квітковістю конвалій та солодким персиком, який з часом стане і винним, і підгнившим, і зеленкуватим.

   Солодкувата терпкість бергамоту та масляниста анімалістичність. Кислинка цитрусів трансформується в зелену кіслинку листя. Трав'янисту гірчинку гальбануму доповнює ментольність та камфорність, а згодом вимальовується реалістична щойно зламана гілочка з липким молочком.

   Витончений аромат жасмину якийсь особливий. Прохолодний, іноді з металевими нюансами, інколи водянистий, з ледь помітним фруктовим відтінком.

   Кришталева прохолода змінюється кремово-вершковим теплом. Апетитна карамельність тоненькою ниточкою вимальовує складний візерунок. І знову анімалістичність, яку помітила з самого початку. Ця животинність приглушена, тиха, але додає "брудного" настрою.

   Я не чую шлейф, але впевнена в наявності. Мені про нього всі нагадують, розпитують і хвалять. Пообіцяла поділитися зі знайомою, яка просто закохалася в аромат, і вже не терпиться самій поспостерігати за Mischief збоку.

   Ніби окремо розрізняю окремі образи та ароматні відтінки, але щоразу важко розповісти про що саме ці Пустощі. Не просто мінливий аромат, а абсолютно непередбачуваний, щоразу інший, ніби невідомий. Але прекрасний і чарівний.


   17.04.2018

   Невиразна цитрусовість, невпевнена квітковість, натяк на фруктовий відтінок персика. Все це звучання в Mischief Roja Dove в концентрації edp зумовлено великій дозі мускусу, думаю.

   Кремовість фіалки. Якийсь час здається, що цей ніжний запах в центрі уваги композиції.

   Ледь вловимий натяк на конвалію, значно менший, ніж в концентрації парфуми. Але цю весняну свіжість, дзвінкість на розмитому зеленому тлі виділити все ж таки вдається.

   Одночасно заявив про себе холодний і індольний аромат жасмину. Легка солодкуватість ванілі і густа вершковість тонка бобів розбавляють цю прохолоду і роблять аромат більш дружнім, скорочують дистанцію і неприступність Снігової королеви розчиняється в теплі.

   А в шлейфі знову метаморфози. Зовсім інші, ніж в концентрації парфуми. Ці конвалії, які всім нагадують Diorissimo Christian Dior, просто заполонили все навколо. І жасмин, якого мені так не вистачало, у величезній кількості.

   Дві, здається різних композиції, хоч із одною назвою - Mischief. Ну, не даремно ж називається "Пустощі". Таке вередування навіть забавляє, інтригує і не дає можливості набриднути.


   23.05.2017

   Мне сегодня захотелось длинного шлейфа, чтобы летел за мной, извивался, манил, кокетничал, обращал на себя внимание. И именно потому я выбрала не Chanel №5, а Mischief Roja Dove. Вот шлейф Mischief можно назвать "озорным", а сам аромат холодный и неприступный, аромат Снежной Королевы - хрустально-чистый, звенящий, с мерцанием бриллиантов.

   Пока доставала флакон из коробки, пальцы уже пропитались запахом цветов. Скорее, скорее хочется нанести на кожу!

   Сочная зелень срезанных стеблей и веток. Кислинка и горчинка цитрусов. Терпкая травянистая горечь гальбанума.

   Очень много холодного, без фруктовой и медово-пьянящей сладости, мускусного белоснежного жасмина, с еле уловимой индольностью.

   Невесомый прозрачный мускус. Терпкий запах сизого мха с легким налетом инея.

   Фруктовая сладость очень робкая и тихая, неуверенно появляется и опять исчезает. Неспелая мякоть персика и сливочная карамельность добавляют нежного кремового оттенка. Прохлада сменяется мягким теплом и незаметно аромат запудривается. В ароматной палитре жасмина появляются новые фруктовые оттенки.

   Кажется, еще мгновение и ландыши станут явными, но так и не появляются, хотя мысль о них не уходит из головы.

   В Mischief Roja Dove edp есть очарование и непонятная зависимость, хотя его любить не просто. Но имея половину флакона в концентрации парфюмированной воды, мне захотелось еще и в духах.


   19.05.2016

   У меня давно уже есть флакончик Mischief Roja Dove edp, но я ни разу не воспользовалась этой красотой. То случай не подходящий, то времени мало для внимательного слушания, но больше всего сдерживал какой-то необъяснимый страх. Мне казалось, что вылезут противные мускусы и случится разочарование. Но сегодня уверенным движением нанесла на себя аромат и все очень замечательно.

   Цедра цитрусов с горчинкой и сластинкой. Терпкость бергамота и маслянистость его кожицы. Свежо и прохладно. Освежающий лимонный напиток в запотевшем от холода стакане. Не хочется брать в руки, чтобы не испортить это морозное матовое покрытие.

   Отвлекает от мыслей горчинка нероли с характерным древесно-ароматическим нюансом. Мягкая пудровость и деликатность травянисто-сладковатой фиалки. Среди этой строгой компании подмигивает сладко-медовый персик.

   Терпкая мшистость с лесными оттенками и множество зеленых оттенков гальбанума с горечью растертых листьев.

   Как ни странно, но ландыш я тоже слышу. И зелень листьев и звон белоснежных колокольчиков.

   Жасмин мускусный и кисловатый, без капли индольности и сладости.

   На улице, а сегодня холодно и сыро, Mischief оживает. Становится хрустальным и звонким. Особенно преображается жасмин, включает все свое обаяние и игру оттенков.

   Аромат подойдет невесте, подчеркнет ее нежную красоту и хрупкость. А также Снежной Королеве - дополнит ее белые одеяния прохладной хрустальной аурой.



Немає коментарів:

Дописати коментар