субота, 3 квітня 2021 р.

Chevaux d'Or House Of Sillage

 

Chevaux d'Or House Of Sillage


   
     10.08.2019
   Не буду сьогодні виправдовуватися за свою схильність до методичної послідовності, так як з величезним бажанням дістала всі пробірки та атоми з трояндовими композиціями, перерахувала повноцінні флакони і впевнено вирішила не приняти марафон, присвячений королеві квітів.

   Вивчаючи аромати з трояндою, неодмінно виникає закономірне бажання розібратися у видах, сортах, але чим більше я занурюсь у тему, тим більше себе заплутую. А інтернет, при всій доступності інформації, містить стільки всього недостовірного, що на думку приходить фраза: "якщо добре погуглити, то смертельні ознаки любої хвороби обов'язково знайдеш". Хочу справжню інформативну енциклопедію троянд із книжкового магазину!

   Квіткова композиція Chevaux d'Or від House Of Sillage з дивною назвою "Золоті Коні" - це розкішний трояндовий букет, в якому присутні відразу три троянди: болгарська, турецька та чорна Баккара.

   Болгарська та турецька це вид дамаської троянди. Чим вони між собою відрізняються я поки що не знаю. У чорної чайно-гібридної троянди Баккара (Чорний Кришталь) ледь вловимий тонкий запах. То чи вона помітна в Chevaux d'Or, це теж питання, але глибокий та насичений темно-бордовий з чорним відливом асоціативний колір композиції, мені здається, саме завдяки їй.

Троянда чайно-гібридна Блек Баккара

 

   У Chevaux d'Or найперше я помічаю солодку ягідно-фруктову, малиново-помадну бордову троянду, аромат якої насичено-яскраво-оксамитовий. Який це сорт не можу визначити, але привабливо страшенно і є найгарнішою частиною композиції. Я готова час від часу поновлювати аромат, щоб насолоджуватися саме цим трояндовим звучанням.

   З часом з'являються ознаки болгарської троянди - гіркувата зелень, кислувата герань, бальзамність смородини та краплина маслянистості.

   Фруктовий кремово-вершковий свіжий запах магнолії надає композиції особливої легкості та витонченості.

   Тло композиції створює "шершавий" мускус з відтінками то чистоти та доглянутості, то мильно-тілесно-солоними нюансами. І трохи, як на мене, псує загальне враження.

   Та все ж Chevaux d'Or дарує приємний помадний післясмак. І не можу позбутися бажання поновити аромат, про яке я вже говорила.

   Ввечері ми з чоловіком були в гостях у друзів, у яких є розкішний квітник. Серед розмаїття квітів особливе місце, звичайно займають троянди. І у мене вийшло своєрідне продовження трояндової теми.  Велика жовта дуже гарна квітка з тихим ледь відчутним ароматом, тому залишилася без особливої уваги, а ось малинового кольору плетючі троянди, які пахнуть неймовірно насичено, позитивно, смачно - фруктово-ягідно-малиновою цукеркою, я так довго обнюхувала та з захватом коментувала аромат, що господиня запропонувала мені їх нарвати і зробити настоянку. Та краще я ще раз навідаюсь і знову отримаю ольфакторне задоволення.


      17.01.2017
    Нишевый американский парфюмерный бренд House Of Sillage давно меня интересовал, читала столько восторженных откликов, но все никак не могла добраться. Соблазнили фразой, что Chevaux d'Or напоминает Nüwa Roja Dove. Мне ароматы показались не похожи, но это не главное.

   И ягоды, и розы. Или ягодные розы? Сладковато-ликерно, но не приторно. Ароматно и аппетитно! Сочетание свежести, кислинки, терпкости, сладости, сливочности.

   На первый взгляд кажется, что очень гламурно. Но даже если и так, то хочется сегодня быть именно такой.

   Указанных в пирамиде малины и земляники идентифицировать не могу. Ягодный аромат, который дополняет запах розы. Хотя розы какое-то время и нет. Есть ее ожидание, предчувствие. Даже начинаешь думать, что обманули. Но медленно воздух наполняется цветочными аккордами и на душе становится спокойно и легко.

   Роза с сочными бархатными лепестками. Конечно, красного цвета. Ее аромат переливается множеством оттенков: от ягодной кислинки до винной терпкости, фруктовой сладости, сливочности, помадности. Вчера вечером я даже улавливала характерный оттенок майской розы, но сегодня, к сожалению, его нет.

   Влажности добавляет магнолия. Ее насыщенный пьянящий аромат так же, как и аромат ягод, дополняет благоухание розы, привнося в букет лимонно-сливочно-солнечных нюансов и особенной чувственности.

   Цветочная свежесть периодически сменяется сливочно-ванильным густым облаком, которое мягко укутывает, и мир кажется беззаботным и добрейшим. Запах сливочного печенья удачно сочетается с запахом розного ликера.

   За всеми чудесными переливами и изменениями нельзя не заметить мускусной терпкости, что с одной стороны расстраивает (кажется, что вижу изнанку платья), а с другой успокаивает (не нужно хотеть флакон).

   Но достоинств у парфюма, конечно больше. И я рада знакомству и с самим ароматом и Домом вообще.

 


Немає коментарів:

Дописати коментар