середа, 28 квітня 2021 р.

Rouge Comme des Garcons

 

Rouge Comme des Garcons


   "Всі побігли і я побігла" - не оригінальна фраза, але дуже влучна. Мова йде про новинку 2020 року Rouge Comme des Garcons. Ажіотаж та активне обговорення композиції спонукали придбати і собі зразок...

   При першому знайомстві отримала ольфакторний шок, так як нічого, крім чогось на зразок амброксану, не помітила. Терпеливо відставила у сторону, даючи шанс оговтатись після дороги.

   Ще до виходу Rouge Comme des Garcons у продаж хтось назвав аромат "борщем" із-за наявності у піраміді буряку. Ну, компонент не гламурний, але, справді, цікаво. І запах буряка, кажуть, чують. Ще комусь Руж видається сексуальним, іншим - інтригуючим, а офіційний реліз обіцяє "палаючу гармонію".

   Моє чергове знайомство з композицією виявилося цікавішим, ніж перше, але ознак ні буряка, ні сексуальності я не помітила. Якщо коротко, то Rouge Comme des Garcons - пряно-ладанно-лабданумна історія.

   Дрібка пильного пряного перцю, від взаємодії з яким з'являється тепло, яке повільно поширюється по всьому тілу. Це нагадує ефект масажної олії під час процедури.

   Помадність все того ж перцю, як посмак, та димність деревини.

   Смолистість ладану на якийсь час змінюється гірко-шкіряним акцентом лабдануму, доповнюється карамельно-солоною амбровістю, а потім знову флаїть, наповнюючи приміщення та окурюючи думки.

   Волога землистість викликає згадку про пачулі, а згодом і їх солодко-пріло-деревний запах з'являється.

   Не залишає відчуття металевого присмаку. Довго не знала у якій частині опису вставити, а потім переконалася, що не важливо, так як воно помітне протягом всього розкриття.

   Rouge Comme des Garcons - пряно-димний, гірко-солодкувато-смолистий. Жодної асоціації з червоним, швидше, сіро-коричнево-чорним. Хоча ні, той момент, коли аромат стає помадним-солодкувато-пряним, найсимпатичніша мені частина, таки червоний.

Немає коментарів:

Дописати коментар