неділя, 11 квітня 2021 р.

Harmonie Pastorale Lucien Ferrero Maitre Parfumeur

 

Harmonie Pastorale Lucien Ferrero Maitre Parfumeur


   Композитор Бетховен стверджував, що музика його Пасторальної симфонії (симфонія №6) не змальовує конкретні події чи картини, а передає відчуття, пов'язані з сільською природою. Життєрадісна та безтурботна, весела та мрійлива гармонія людини та природи.

   Саме Пасторальна симфонія надихнула парфумера Люсьєна Фарреро на створення аромату Harmonie Pastorale. Я не змогла проігнорувати можливість познайомитися з ароматом, так як ще минулої весни закохалася у Par Amour Pour Lui Ferrero Maitre Parfumeur і вирішила неодмінно пізнати інші композиції метра парфумерії.

   Морозною зимою спроби здійснити бажання не увінчалися успіхом. Тонізуючі, бадьорі та надихаючі парфуми видалися мені не просто насичено-зелено-трав'янистими, а приголомшливо вибуховими. Зовсім інша справа весна, коли Пасторальна Гармонія звучить не лише органічно, а реалістично змальовує ідилію сільського життя та ольфакторно передає музику великого композитора.

   Розпочинається Harmonie Pastorale веселими льодяниковими цитрусами, гірчинкою шкірки лимону та захопливо терпко.

   Свіжість, прохолода, трав'янисто-пряно-димний лікарський насичений аромат шавлії, який може трохи налякати своїм напором та впевненістю. А ось приємнішим та дружнім виглядає поруч солодкувато-масний запах чебрецю. Морозна ментольність м'яти.

   Смолиста та липка деревина з шоколадною гіркотою. Ледь помітна солодкувато-фруктова помадність.

   В повітрі помічаю аромат лаванди. То виразні ознаки неролі, то петітгрейну.

   Спочатку я зраділа, що Harmonie Pastorale створила відповідну атмосферу і я потрапила у чудовий запашний світ. Потім аромат і я разом з ним отримали купу компліментів та запитань що це за парфуми і як вони гарно пахнуть, і як приміщення ними наповнилося і хочеться вдихати і вдихати. Продовженням та логічним завершенням моєї пасторальної історії була маленька подорож у мальовниче село Дермань та милування природою та весною.








Немає коментарів:

Дописати коментар