неділя, 4 квітня 2021 р.

Daim Blond Serge Lutens

 

Daim Blond Serge Lutens


   11.03.2020
   Витончена гіркота галантерейної шкіри з прозорою камфорністю змінюється у мить солодкістю абрикосів, але так само швидко фруктовий запах розріджується, зникає липкість, з'являється тиха маслянистість та пряний запах замші. Натяк на індольність чергується з виразними анімалістичними ознаками. Ледь помітна ментольність кокетливо розчиняється. Інтелігентний шкіряний аромат Daim Blond Serge Lutens органічно вписується, швидше, у теплий вересень, а не у вологий сіро-мишиний березень. Я ж дістала із-за присутності ірисів, щоб продовжити традиційний весняний марафон.

   Чим більше внюхуюся у зап'ястя, тим все більше вловлюю нові тихі нюанси замші, яку просочили солодким абрикосовим нектаром. Помічаю пряну пильність. Реагую на запах солодко-пухкої випічки з кислинкою, але абсолютно байдуже до гурманських бажань. А ось ознак гірко-борошнистого запаху ірису все не знаходжу...

   Та варто відвести ніс від руки і, о диво!, виявляється повітря навколо наповнене квітковими відтінками: помадно-кремовими, пудрово-перламутровими, пастельно-сіро-фіолетовими.

   В це врівноважене звучання Daim Blond періодично вриваються без дозволу гірко-дзвінкі голоси гіацинтів із кухні. А я тішуся, що чую цю своєрідну гру запахів і отримую задоволення від безкінечного процесу пізнання.

   27.03.2019
   aim Blond, як і всі аромати у Serge Lutens, стильний та витончений. Не комунікабельний, але і не відчуджений, не усміхнений, але і не смурний. Швидше організовуючий, діловий. Такий особливий штрих до кежуал стилю.

   А якщо мову вести про іриси, то у Daim Blond їх аромат теплий, з фруктовістю, морквяністю, солодкуватою трав'янистістю, абсолютно без пильності чи то водянистості.

   Доповнює запах квітів апетитний абрикос. В дуеті вони створюють м'яке кремово-пудрове звучання.

   Ця інтелігентна історія квітне на фоні гіркуватої шкіри з ознаками камфори, присипаної лікарсько-анісовим насінням. При тому, що зміни відбуваються стримано, добре помітно чергування пильного, вологого, маслянистого.

   В залежності від пори року та погоди, Daim Blond Serge Lutens створює інший ароматний образ та настрій. Але в ці холодні весняні дні із лапатим снігом він все ж більше ірисово-абрикосово-гіркувато-кремовий. Запах шкіри, крім пряного фону, додає ще сірого кольору в забарвлення пелюсток. 

   23.08.2018
    В пошуках чогось ідеального не помічаєш, що під боком маєш скарб. Так я, розшукуючи ірисові аромати, залишила без уваги Daim Blond Serge Lutens, а в ньому така витончена і рафінована краса.

   Волога ледь вловима землиста трав'янистість. Гірчинка ірису, яка покривається солодкувато-квітковою борошнистістю. Стриману, делікатну ароматну палітру доповнюють пряний відтінок і солодкувато-фруктовий, що нагадує абрикосовий конфітюр. З іншого боку ірис кремово-десертний.

   Маслянистість замшу. З часом ця витончена елегантна шкіра вже пахне то ніжними гіркувато-пудровими квітами, то все тим же абрикосовим варенням.

   Сухе, пильне, борошнисте звучання на короткий час змінюється на вологе, а часом і липке.

   Які ж аромати Serge Lutens різнопланові! 

   2.03.2017
   Сегодня Daim Blond Serge Lutens сразу выдал запах замши с характерной тихой горчинкой, еле уловимой дымностью и привкусом соли.

   Медленно и неуверенно появляется сладость абрикосов, но без сахарной липкости и тягучести.

   Сочные лепестки ириса с горчинкой в запахе. Сегодня мой новый фаворит холодный и одинокий, отстраненный, без кокетливой пудровости. Пряный оттенок кардамона только подчеркивает это.

   К Daim Blond Serge Lutens у меня не однозначное отношение. То мне кажется не эмоциональным, то наоборот. Сегодня - золотая середина. Но, безусловно, это утонченный аромат, хочется употребить слово "рафинированный". Без излишеств во всем. Глубокое и тонкое чувство стиля. Благородный цвет, идеальный покрой и качественный материал.

   9.08.2015
   А в жару Daim Blond Serge Lutens на много красивее и интереснее, чем прохладной весной. Больше оттенков и совсем другие впечатления.

   Терпкость и пряность кардамона. Мускус легкий, как пушинка. Мягкая негромкая сладость.

   Я все прислушивалась к запястью и кроме деликатной темы больше ничего не слышала. Белый грязный цвет и сразу представила мои рваные джинсы, которые очень люблю.

   А в это время все пространство вокруг было пропитано чем-то особенным. Мягкий, бархатный, изысканный аромат. Сложно даже сказать чего. Что-то мускусно-древесное. Манящее и неуловимое, одновременно лаконичное и чувственное.

   А на коже появился пыльный бледно-фиолетового цвета с желтой серединой ирис. Мгновение и он уже сладковато-пудровый. Лепестки то матовые, то глянцевые, в зависимости от освещения. Свет чуть сероватый, без солнца, но очень комфортный.

   Легкий оттенок не спелого абрикоса. Нет той сладости, тягучести и липкости варенья.

   Аромат становится все больше влажным, но при этом легкий.

   Запах тонкой замши звучит лейтмотивом, но не беспрерывно и явно. Время от времени он появляется и в сочетании с разнообразными оттенками каждый раз выступает в новом образе. То стильный ремень, то элегантные перчатки, то любимая сумка. А так хочется замшевый пиджак к моим рваным джинсам грязного белого цвета.

   6.04.2015
    Daim Blond Serge Luten - аромат о деликатной коже. Сначала она пропитанная пряным кардамоном, потом - в окружении бледно-фиолетовых ирисов, а в шлейфе - в сиропе из персиков.

   Элегантный, очень сдержанный, без эмоций, деликатный, не навязчивый, немного суховат (в смысле впечатлений) аромат. Во время движения оживает, даря симпатичное облако. Со временем запудривается и появляется нежная сладость.

   Представляю бледного серо-фиолетового цвета. Уместен на работе, не будет никого напрягать и отвлекать. Когда не хочется ярких впечатлений, громкого и веселого, праздничного и сложного, Daim Blond будет другом.

Немає коментарів:

Дописати коментар