четвер, 29 квітня 2021 р.

Rumba Balenciaga

 

Rumba Balenciaga


    У Міжнародний День танцю неодмінно потрібно дістати парфуми з якоюсь хореографічною назвою, на зразок, La Danza delle Libellule Nobile 1942 чи Slow Dance Byredo. І мені, керівнику танцювального колективу та колекціонеру ароматів, потрібно було б мати колекцію з флакончиками "Жизель", "Лебедине озеро", "Спляча красуня", "Раймонда", "Пірует", "Фуете" чи "Балет". А ще - Dance Among The Lace Miller Harris та Dance with Givenchy Givenchy, Dancing Roses Viktor&Rolf та Dance Shakira.

   Та у моїй танцювально-запашній творчості прогалина, яку терміново потрібно надолужувати. Можу лише пригадати квітково-фруктовий Premiere Danse Paul Emilien та витончену смолисто-бальзамно-пряно-деревну композицію Sword Dancer від Haute Fragrance Company HFC. Мрію про бальзамно-амброво-анімалістичне Tango Masque Milano, хоча з такою ж назвою існує як мінімум 8 ароматів (Tango Aftelier, Tango Florascent, Tango Chiara Boni...)

   У наявності ж у мене сьогодні є лише яскрава квітково-солодко-фруктово-пряно-медова Rumba Balenciaga, тому вибір аромату дня очевидний.

   Колюча пряність, шершава солодкість, радісна кислинка та димність, ментольно-гірка трав'янистість, апетитна фруктовість - багатогранний спектр відтінків, точно як танець дарує стільки ж емоцій та вражень від захоплення ним.

   А квіткове серце Rumba - це цілий концерт різнопланових номерів. Гірчинка календули, кремова вершковість гарденії, яскраво-спокуслива епатажність туберози, щільна помадність гвоздики.

   Все це квіткове розмаїття доповнено терпкою медовістю, аж до першіння у горлі, та без ознак липкості.

   Цукерочна солодкість змінюєтьсяя тягучою карамельно-солоно-масною амброю із тваринними нюансами та краплинами поту. А без останнього акценту життя танцівника не існує...

   Потім буде чудова мшисто-деревна база та купа інших запашних моментів та мушу відірвати ніс від зап'ястя та йти на роботу святкувати.

   Зі святом всім причетних! Ми ще повернемося до теми танцю у парфумерії як і ароматів у житті танцюристів!

 

Немає коментарів:

Дописати коментар