неділя, 2 січня 2022 р.

Sweet Morphine Ex Nihilo

 

Sweet Morphine Ex Nihilo


   28.05.2020
   Щоранку, вдихаючи аромат бузку, я все шкодувала, що таки не маю його у пляшці. На наступну весну запланувала неодмінно придбати і насолоджуватися за вимогою. Випадкова фраза Наталі про одну композицію Ex Nihilo ніби вивела мене із ступору. О, радість! У мене ж є Sweet Morphine! А це саме те, про що я мріяла щоранку або майже те...

   Отже, Sweet Morphine Ex Nihilo. Якщо повезе, то розквітне солодко-кремовий бузок у вас на зап'ястку. Враження підсилить помадність троянди, розважить кислинка бергамоту та зробить гурманським ванільність геліотропу. Товста зелена шкірка цитрусу видасться досить реалістичною і порадує димністю та маслянистістю.

   Невагома гірчинка ірисів у поєднанні з деревною гіркотою пухнастої мімози здадуться витонченими та дуже милими.

   Думки все будуть повертатися до запаху бузку, в якому крім апетитної солодкої кремовості помітно ще й вишукану мильність та вершкову трав'янистість. Одночасно пахне ніжно-лірично, яскраво-радісно, прохолодно, не зважаючи на цукерочно-ягідну солодкість.

   І я все дивуватимуся, чому ж я така завжди байдужа до ароматів Ex Nihilo...

   Та щастя видалося не стабільним і вже на лівому зап'ясті, як не дивно і не сумно, виникла абсолютно інша історія. Це всього-на-всього ванільно-маслянисте звучання геліотропного пирога. І бергамот не такий грайливо-кислувато-димний, а лише терпко-зелений. І Sweet Morphine не є солодко-квітковим, а мильним і ця ознака вже не здається вишуканою, а дратівливою, бо лізе нахабно до рота. І кислинка вишні та кремова десертність видаються дещо приземленими та надто простими.

   І мені стало сумно так само, як від однієї пісні Біллі Айліш. Я повелася на вмовляння і використала для нової постановки і ось ще не встигли відпрацювати танець, а музика вже набридла і її "не винятковість" просто "кидається в очі" чи то "ріже вухо". Лише вчора обговорювали цю особливість попсовості з подругою-колегою, а тут така ж історія в парфумерії...

 

    1.09.2019

    Чи не можна, щоб після серпня знову розпочався травень?

   Можна, якщо нанести Sweet Morphine Ex Nihilo, закрити очі і не згадувати про роботу.

   Дивовижне перетворення реальності.

   Запах вологого рясного бузку з трав'янистою солодкістю.

   Густого ванільно-вишневого звучання додав геліотроп, одночасно підсилюючи солодкість та розбавляючи її кислими нюансами.

   Деревна борошнистість мімози, ніжна пудровість ірису та фруктова помадність троянди.

   Як не дивно, я не прихильниця ароматів Ex Nihilo, просто закохуюсь у Sweet Morphine. Чи це мені потрібна доза Солодкого Морфію, щоб "безболісно" зустрічати осінь?

   Солодка ягідність, терпка маслянистість від розтертого чи то листя чи стебла, соковитість стиглих вишень, свіжість та ледь вловима ментольність, тягуча лікерність, карамельна десертність, невагома вершкова кремовість.

   Sweet Morphine Ex Nihilo - ніжна, мінлива, ненав'язлива, жива квіткова палітра весняного саду, у центрі якої то духмяні зарослі бузку, то медово-пряної мімози. 

   Я ще вчора натрапила на Sweet Morphine, коли збирала парфумерні зразки для зустрічі. Нанесла поспішно на ногу, щоб нагадати лейтмотив, і почувши свіжий аромат бузку, вирішила, що недоречно. А сьогодні дуже доречно! Щиро можу сказати, що якби не Sweet Morphine, то впала би в депресію.

    16.04.2016
   
    Sweet Morphine Ex Nihilo - сладко-цветочно- ароматный. Реальный запах сирени рядом с чем-то вкусным сладким. Кажется, что уткнулась носом в букет и легкое головокружение начинается от этой весенней красоты. Крупные соцветия лилового цвета. Глаза ищут цветочек с пятью лепестками, который нужно проглотить, загадывая желание.

   Нежная пыльца и горчинка мимозы. Еще горчинка благодаря травянистому влажному ирису.

   Смолистый, с прелостью листьев, древесный запах пачули. Гелиотроп придает лиловых оттенков и ванильно-вишневых нюансов.

   Помадную розу с фруктовым запахом хорошо слышно в шлейфе. Ее аромат не плотный, но очень выразительный. Кажется, что плавится и растекается, создавая сладковатую, томную ауру.

   Цветочная пудровость то невесомая и совсем непыльная, с ирисовой горчинкой, то сладкая с искрящися шиммером. Ненавязчивая сладковатая ваниль с древесным подтоном.

   Цветочная игра дополняется постоянно горько-пряно-смолисто-древесными нюансами. Напоминает аромат то вазу с цветами, то цветущий утренний сад, то калейдоскоп сменяющихся картинок, то тягучий ликер.

   Когда я выбирала ароматы в набор миниатюр Ex Nihilo, Sweet Morphine не выбрала из-за малинового цвета, а оценить по запаху из-за изобилия информации не смогла. Жалко! 

 

Немає коментарів:

Дописати коментар