понеділок, 3 січня 2022 р.

Bal à Versailles Jean Desprez parfum

 

Bal à Versailles Jean Desprez


   15.11.2019

    Враховуючи, що у мене сьогодні вихідний, було бажання дістати парфуми, які не дуже доречно вигуляти у люди, але неодмінно з цікавою історією. Перебираючи у пам'яті можливі варіанти, дістала коробку з ексклюзивними зразками. Пробірки з Caron відклала, так як парфуми цього будинку бережу особливо і з задоволенням використовую у виняткових випадках.

   Bal a Versailles Jean Desprez - це саме те, що мені потрібно. Тим більше, що сьогодні планувала в деталях розповісти про Париж. І хоча композиція абсолютно не асоціюється з цим містом, а ось яскраві згадки про Версаль краще будуть формуватися у речення під дією аромату.

   Анімалістична гіркувата помадність - це найперше, що привертає увагу. Теплий, оксамитовий, глибокий, хвилюючий запах. А ще - маслянистий і з шкіряним нюансом.

   Ніби всю пристрасть поцілунків, обіймів, палаючих бажанням поглядів, думок законсервували і розмістили у флакон.

   Мускус - мильно-помадний, солодкуватий.

   Медово-фруктовий аромат жасмину з індольністю та всіма брудними відтінками доповнює і так яскраву чуттєву картину у Bal à Versailles.

   Карамельно-помадна амбра також з анімалістичним підтекстом, але одночасно із свіжим подихом моря та солоним присмаком.

   Димність бергамоту та смолистість. Квіткова кремовість. А  ось троянди не роздивилося, хоча добре пам'ятаю, що її насичений фруктовий аромат присутній у композиції. І знову помадність. Я чітко почула, що так пахне ретро, пахне розкішне минуле. Це аромат доглянутої бабусі, яка була років 40 тому неймовірною красунею. Це реальний аромат палацу у Версалі.

Немає коментарів:

Дописати коментар