середа, 12 січня 2022 р.

Escada Margaretha Ley Escada

 

Escada Margaretha Ley Escada


   27.03.2020

    Розгадуючи не так давно вікторину, я сплутала один флакон, вбачаючи у його зображенні абсолютно інший. І навіть вірні підказки дівчат не вплинули на моє сприйняття. Виявилося, що це пляшка Escada Margaretha Ley Escada. Не дивно, що мені підказки не допомогли - я зовсім не знайома з брендом Escada і, напевно, ніколи не зупиняла свій погляд ні на картинці, ні на інформації. І, як виявилося, даремно.

   Чому даремно зрозуміла сьогодні, бо виявила у себе пробірку саме з Margaretha Ley Escada і врешті познайомилася. Таня, Ви напевно, передбачили таку ситуацію :) Дякую за можливість збагатити свої ольфакторні знання!

   Escada - німецький парфумерний бренд, який заснували подружжя Маргарет та Вольфганг Лей. Назва компанії Escada запозичена від ірландського скакуна, який переміг на скачках, а подружжя Лей були на них присутні.

   Маргарет - колишня шведська модель, а Вольфганг бізнесмен. Композиція Margaretha Ley Escada присвячена саме засновниці бренду. У 1992 році, на жаль, ця жінка померла.

   У 2009 році компанія Escada була придбана індійським мільярдером Лакшмі Мітталом, а керівником компанії стала його невістка Мегха Міттал.

   Не знаю які аромати у Escada сьогодні, а тоді у 1990, це рік випуску Margaretha Ley, ця композиція була чудова. Багатогранна, мінлива, з виразними контурами квітів. Не можна аромат охарактеризувати як інтелігентний чи витончений, цікавий для інтелектуалів, але це точно той варіант, який врятує від авітамінозу та сумних думок, особливо сьогодні. Інколи потрібно просто радіти, не задумуючись чому, просто сміятися та бути щасливим без причини.

   Яскраво-квітково-фруктовий, сонячно-радісний старт у Margaretha Ley Escada. Дещо мильно, але це не як недолік, а нюанс. У цій феєрії відтінків добре помітний кисло-соковитий бергамот. Особливо реалістичний гірко-терпко-борошнисто-водянистий гіацинт. Якщо ви полюбляєте цю "квітку дощів", то неодмінно потрібно звернути увагу на композицію. Доповнює букет льодяниково-надихаючий іланг-іланг та металево-дзвінкий, а іншим разом індольний жасмин.

   Трохи згодом можна "з близька" роздивитися свіжо-квітково-деревні нюанси неролі, анімалістичні властивості мускусу, пряно-терпко-гіркі натяки спеції, а конкретніше - гвоздики.

   Далі ванільно-кремове звучання у Margaretha Ley, карамельне, пудрово-огортаюяче тепле.

   Escada Margaretha Ley Escada - солодко-гірко-кислуватий, липко-свіжо-мильний, яскраво-мінливий, квітково-індольний, іскристо-колючий, грайливий та кокетливий аромат. І флакон я вже добре роздивилася. Сподіваюся, наступного разу впізнаю серед інших.


Немає коментарів:

Дописати коментар