неділя, 2 січня 2022 р.

Portrayal Woman Amouage

 

Portrayal Woman Amouage


   12.10.2019
   
   Сьогодні обіцяли бабине літо. Від самої думки про тепло стає тепліше. Хоча радість не переповнює з самого ранку, але саме той стан, коли у передчутті свята. І щоб підсилити відчуття дістала яскравий і безтурботний, радісно-квітковий, кремово-кокетливий Portrayal Woman Amouage.

   Кисло, соковито, бергамотно. Терпко, димно, смолисто. На такому тлі з'являється тягуча вершковість туберози, а в повітрі - кремовий аромат гарденії.

   Знайомий льодяниковий жасмин, точно як у Scandal Roja Dove. Іншим разом - металево-сяючий, прохолодний, дзвінкий. Трапляються моменти, що і індолить.

   Солодкість то льодяникова, дещо липка, то помадна, то терпко-медова.

   Огортаючий теплом шоколадний запах тютюну. Згодом чую і відтінки сухофруктів, і пряностей на димно-деревному тлі.

   Ще один компонент дуже виразний у Portrayal Woman Amouage - елемі, який пахне смолисто-пряно-солодко, бальзамно-терпко.

   І бабине літо все таки прийшло! І подарувало маленьке свято. Барви навколо стали ще яскравішими та колоритнішими, а в поєднанні з теплом та квітково-кремово-шоколадно-смолистими запахами створили особливі казкові декорації.

   4.08.2019
   Portrayal - зображення. Portrayal - це назва парних ароматів Amouage, які вийшли у 2019 році. Portrayal Woman Amouage присвячений декадентському Лондону 1920 років та людям, які наважилися протистояти нормам свого суспільства.

   Із флакону при першому знайомстві Portrayal здався дуже подібним до минулорічної прем'єри Amouage - Imitation for Woman, чим викликав величезне здивування. Але поступово рідина вгамувалася після пересилки і набула свого ароматного образу.

   Жасмин! Прохолодний, з металевим присмаком, без медової солодкості та п'янкості. Саме такий у Belle de Jour Eris Parfums. Звучання квітів дещо відчуджене, непідступне. Та швидко з'являється кремова вершковість та делікатна солодкість.

   В солодкому звучанні можна роздивитися і відтінок ванілі, і щось маслянисто-анімалістичне, і карамельне, і індольне. А в шлейфі жасмин саме такий, яким я його люблю, фруктово-медовий обволікаючий, теплий.

   Білоквітковий букет Portrayal мінливий та грайливий, дзвінкий, гамірний, неврівноважений та дещо ексцентричний. Від прохолоди металу до м'якої кремової вершковості. З провокаційною анімалістичністю поруч ніжна романтичність. Манкість туберози та медова хмільність, зелена терпкість та кислинка смородини, деревна гіркота та солодка борошнистість, цитрусова веселість та ягідна легкість.

   Portrayal кокетливий, спокусливий та непередбачуваний. Аромат щоразу дивує новими відтінками звучання. То здається, що нагадує щось добре знайоме, але виявляється, що лише дражниться, запрошує у гру.

   Не можу позбутися асоціації, яку викликає Portrayal Woman. Фото нашої знайомої Людмили, на мій погляд, як найкраще розкриває характер композиції. В ньому все: і ніжність, і романтизм, і жіночність, і пристрасть, і ексцентричність, і символізм, і внутрішня свобода, і нереалізовані бажання.

   


Немає коментарів:

Дописати коментар