понеділок, 3 січня 2022 р.

Narcos'is Vertus

 

Narcos'is Vertus


   1.12.2019

   Здається, що соковита свіжа кислинка ревеню швидко змінюється солодкою кавою. Я навіть встигла засмутитися, бо захотілося продовжити спостерігати за цікавим запахом десертного овочу, а саме так називають цю дивну рослину, у ароматній палітрі якої крім терпкості та кислинки чути і фруктові відтінки, і натяк на квітковість, і гірчинку від грейпфруту.

   Та у Narcos'is Vertus на старті багато приємних сюрпризів і я з задоволенням спостерігала за чергуванням тонізуючих та апетитних звуків.

   Пряний запах кардамону додав вишуканої пікантності. Неодмінно потрібно купити цю спецію до кави - люблю таке поєднання.

   А запах кави, який спочатку здався надто солодким, не такий простий і однозначний: з гірчинкою, з шоколадністю, з вершковістю.

   Мильність невагомого пухкого мускусу відчула аж у роті. Інколи буває такий ефект, як не дивно, що псує враження навіть від найулюбленішої композиції. Ну, мені особисто, наприклад.

   Виразний димно-смолисто-деревний з землистістю аромат ветиверу компенсував попереднє враження.

   В якийсь момент тепле огортаюче шоколадно-пряно-деревне звучання Narcos'is Vertus викликало бажання дістати для порівняння Interlude Woman Amouage.

   Час від часу з'являлася кислинка, яка розбавляла та освіжала кавово-димну палітру, аж поки домінуючим у Narcos'is Vertus не став аромат густих вершків з пильно-кавовим нюансом, що нагадувало швидше якісь синтетичні матеріали, а не парфуми.

   Якщо на гурманіку я змогла себе вмовити, то другу половину дня спостерігала без особливого натхнення та задоволення, черговий раз переконуючись, що не потрібно вестися на захоливо-рекламуючі розхвалювання. Цей Наркоз виявився не ефективним для мого носа, тому не вдалося отримати ні знеболювання, ні втрати свідомості. Можливо, потрібний ефект отримаю іншим разом...

 

Немає коментарів:

Дописати коментар