пʼятниця, 28 січня 2022 р.

Accord Oud Byredo

 

Accord Oud Byredo


   У нас, хореографів, є звичка у кінці кожного заняття давати учням вправу на імпровізацію, яка спонукає до розвитку соматичного мислення, покращує уміння вигадування рухів, допомагає позбутися "скованості" думки та розвиває ще багато інших практичних навиків.

   Вже не раз цю особливість я порівнювала з винюхуванням аромату та його описом. Це як зарядка для носа та голови. Та разом з ти хороша можливість розібратися у своїх вподобаннях та систематизувати знання.

   Для таких вправ не завжди беру аромати, у яких хотіла би піти до людей. Тому окремі екземпляри чекають на вихідний день.

   Ось і Accord Oud Byredo дочекався п'ятниці. Була впевнена, що удовий аромат мені не сподобається і я відкладу зразок у куток. Та реакція вийшла радикально протилежна.

   Шоколадно-деревний запах - таким було перше враження. Другий підхід допоміг роздивитися багатогранну пряно-трав'янисту палітру. У повітрі добре помітні, наприклад, ознаки шафрану. На шкірі - камфорність та лікарські особливості шавлії. Ще - гіркувато-пряна галантерейна шкіра та ментольна свіжість.

   Поступово Accord Oud стає помадним, з вловною фруктовістю, смолистою солодкістю та димністю.

   При всій насиченій палітрі аромат Byredo звучить не брутально та не голосно. Після пряно-травної мінливості з'являється смолисто-масний запах уду, але зі скандинавською стриманістю, тому, напевно, мені й сподобалося. Отож, рекомендую всім тим, хто обходить яскраві східні композиції.

Немає коментарів:

Дописати коментар