неділя, 2 січня 2022 р.

Sinan Jean-Marc Sinan

 

Sinan Jean-Marc Sinan



   30.07.2019

   Час від часу у продажі з'являється пропозиція туалетної води Sinan Jean-Marc Sinan, а то й парфумів. Наприклад, сьогодні бачила parfum 30 мл аж за 600 $. Щоразу я неспокійно реагую на це і радію, що знайома з цим дивним ароматом. Це одна із тих композицій, які хвилюють і пробуджують чуттєвість.

   Жан-Жак Сінан - французький архітектор та дизайнер чи то турецького, чи вірменського походження. Особистість не так загадкова, як таємнича. Його творчість викликає не аби який інтерес, а інформація майже відсутня. У 1979 році заснував компанію по виготовленню одягу класу люкс, біжутерії та аксесуарів. На початку 1980 випустив три парфумерні композиції: Lune та Sinan для жінок, V.O. Version Originale для чоловіків.

   Вчора мені потрапила в руки пробірка з Sinan та я не наважилася у таку спеку наносити. Вирішила дочекатися дощу і дати можливість шипру розкритися у всій красі. І, як виявилося, бажання збуваються миттєво: сьогодні саме така погода.

   Хвилюючий старт, терпко-вологий,пряно-кислий, хрустко-зелено-соковито-солодкуватий. Димність бергамоту в дуеті з виразним щойно розмеленим коріандром на мшисто-деревному тлі.

   Магічний шоколадний ладан та пачулі. Кожна ароматна фраза викликає зворотню реакцію і хочеться ще і ще підносити зап'ястя до носа.

   Солодкувато-волога деревина набуває гіркоти, малюнок сухої пильної кори стає рельєфнішим і на цьому фоні розквітає фруктово-помадно-кремова троянда.

   Кажуть, що аромат Sinan Jean-Marc Sinan важко знайти у хорошій збереженості. Не знаю, у мене був лише позитивний досвід. Але зразки відрізнялися між собою акцентами. Минулого разу, пригадую, дивували іриси та конвалії, але все ж така глибока волога мшистість є незмінною ознакою.

   Sinan Jean-Marc Sinan - розкіш та краса. Елегантність та шляхетність. А ще неймовірна чуттєвість та пристрасть. Ви не знайомі? При можливості, обов'язково придбайте краплину! Особливо, якщо поважаєте Coriandre Jean Couturier та Mon Parfum Paloma Picasso. А із сучасних ароматів подібні емоції викликає у мене Risque Roja Dove.

 

Немає коментарів:

Дописати коментар