пʼятниця, 28 січня 2022 р.

Аромат Великодня

 

Аромат Великодня


   19.04.2020
    Повітря пахне альдегідами, не морозними, як у Chanel 5, а дзвінкими, кришталево-сяючими, ніжно-мильними. І ця їх здатність висвітлювати квіти підсилює звучання розквітлих дерев. Тендітний, витончений, тихий запах, але такий манкий та хвилюючий. Фруктово-солодкувата палітра квітучих абрикос, у вишні пряно-деревні ознаки, ще якісь квіти мають відтінок неролі, інші натякають на індол, ванільно-кремово, помадно-вершково, терпкувато-зелено. Те, що на перший погляд здається ледь вловимим, набуває яскравих ароматних барв.

   В цю пахучу весняну гармонію органічно вплітаються гурманські запахи здоби, кави, шоколаду, що не помітити певний символізм просто не можливо. І саме останній факт надихнув мене сьогодні обрати якісь "смачні" парфуми.

   SpellBound Estée Lauder - це саме те, що бажає моя душа. Солодко-гірко-терпко-апетитний запах персиково-абрикосового варення, зацукрених слив та димного чорносливу у компанії терпко-хижих пахучих тубероз та трав'янистої гірчинки гвоздики на смолисто-деревному тлі. Прекрасно і неймовіно душевно!

   Христос Воскрес! Воістину Воскрес!

Немає коментарів:

Дописати коментар