пʼятниця, 7 січня 2022 р.

Charisma Karen Doué Beauty 3.02.2020

 

Charisma Karen Doué Beauty


  Надзвичайно пишаюся, коли українські спортсмени досягають хороших результатів на змаганнях міжнародного рівня. Коли на фестивалях представляють українські фільми. Коли мої колеги привозять кубки лауреатів із міжнародних конкурсів. Неймовірно приємно, коли про Україну пишуть, демонструють досягнення, показують красу землі, розкривають таланти.

   Радію, що українська парфумерія активно розвивається, виходить на міжнародну арену, заявляє про себе. Що українські парфумери обирають автентичні теми, які яскраво характеризують наш колорит та особливості. І флакони сміливо можна дарувати, як винятковий сувенір.  

   Завжди з великим задоволенням та інтересом знайомлюся з ароматами українських парфумерів. Цього разу завдяки перелітникам це будуть парфуми Анни Шевчук - парфумера із Дніпра, засновниці бренду Karen Doué Beauty, про яку я згадувала літом, коли писала про "Смереку".

   Абсолютно випадково першим зразком виявилася пробірка з назвою Charisma.

   Харизма - це риса, яка властива саме тим людям, які прославляють нашу країну. Я пишаюся, що серед моїх знайомих таких особистостей не мало.

   Розумію, напевно, хід думок Анни. Ольфакторний образ харизматичної людини - це щось на зразок Bandit Robert Piguet чи Cabochard Gres. Це має бути гірко-пряно-шкіряно-анімалістичний ароматний образ, який органічно поєднується з образом лідера, надзвичайно обдарованої людини, яка впевнена в собі, здатна надихати та вести за собою. Тому у композиції Karen Doué Beauty присутня також шкіра.

   Charisma Karen Doué Beauty - солоно-гірко-димна. Я не дуже люблю морських акордів у парфумах. Можливо, саме тому перше враження відштовхнуло від аромату. Солоне морське повітря обдало прохолодою та якоюсь самотністю.

   Та поступово гіркота та кислинка грейпфруту змінює настрій. Соковитість та льодяниковість цитрусів тонізує та бадьорить, налаштовує на позитив. Ледь вловима хвойність та липкість деревини інтригує. Камфорність та димність обіцяють задоволення від знайомства.

   Повільно Charisma стає солодкувато-карамельно-амбровою - комфортною, приємною, але, на жаль, абсолютно не харизматичною. Я не помітила ні внутрішньої сили, ні магії, ні того, від чого не можливо відірватися. А шкіра, яка хоч і помітна, звучить гострувато-камфорно, димно, але тихо і мляво.

   "Можна бути харизматичним, але не симпатичним" (с), а ось аромат Karen Doué мені видався саме симпатичним. У стриманому, не привертаючому до себе уваги, не домінуючому, не емоційному парфумі добре було б, на мій погляд, займатися фізкультурою..

    

Немає коментарів:

Дописати коментар