середа, 12 січня 2022 р.

Heritage Guerlain

 

Heritage Guerlain


   28.03.2020

   Heritage Guerlain - пряно-східна композиція Жана Поля Герлена, яка вийшла у світ у 1992 році. Автор пляшки Роберт Гранай. Хтось гарно сказав, що Спадщина (переклад з французької) створена чоловіком сучасності, натхнена чоловіком минулого і присвячена чоловіку майбутнього.

   Мої враження про edt 1997 року.

   Швидше всього моєму чоловіку не сподобається, а шкода, бо видався цікавим ароматом. Принаймні, на моїй шкірі розкрився багатогранно і спостерігати за розвитком було цікаво.

   Розпочинається смолисто-липко-терпко-солодкувато-димним запахом ялівцю. Вірніше, ягодами ялівцю. І щоб переконатися у цьому я розтерла пару ягідок і отримала майже однакові звучання.

   Швидко аромат стає більш гострим та камфорно-ментольно-шафрановим. Лікарську різкість пом'якшує льодяниковість цитрусів.

   Петитгрейн з деревними, терпко-зеленими ознаками.

   Прохолода лаванди та вишукана мильність.

   Чергування індольності та землисто-прілих, смолисто-солодкуватих пачулі.

   Пряна пильність та деревина, просочена живицею.

   Серце Heritage менш багатогранне та мінливе. В ньому розкривається помадність троянди, поруч - солодкість ванілі. Ще помітила чуттєвий аромат жасмину та вершковість тонка бобів.

   Далі Спадщина стає ще тихішою та м'якшою, але не менш цікавою та приємною. Солодкувато-деревне, мускусно-мильне, карамельно-амброве звучання, з ледь помітною анімалістичністю.

   Часто Heritage Guerlain характеризують як правнуком Shalimar.

 

Немає коментарів:

Дописати коментар