неділя, 2 січня 2022 р.

Sicily Dolce&Gabbana

 

Sicily Dolce&Gabbana



   2.08.2019
    Днями познайомилася з аналогом Sicily Dolce&Gabbana. Для експерименту вирішила порівняти. А тут ще й наслухалась лекцій про Сицилію, чим розбурхала інтерес. І якщо не маю нагоди відправитися туди у подорож, то хоча б створю собі атмосферу.

   Пряний відтінок якоїсь спеції пробивається крізь солодко-квітково-фруктове звучання.. Після чергового намазу лише вдається "роздивитися" витончений запах мускатного горіху, який завжди у мене асоціюється чомусь з чорним шифоном. Кажуть, що сицілійки полюбляють одягатися у чорне. Та за строгими нарядами ховається скажена пристрасть та темперамент.

   Кремово, вершково і сонячно. Апетитно і спекотно, з італійським характером та безтурботністю.

   Солодко-медовий тягучий аромат флердоранжу. Екзотична вершковість, карамельність, ванільність, а потім несподівано - свіжість, жасминова прохолода, яблучна кислинка і ще щось невловиме, але дуже приємне.

   Щільна карамельність змінюється соковитістю. На зміну апетитному десерту подають освіжаючій напій, потім холодне ванільне морозиво, полите тоненькою ниточкою карамелі. А кульмінацією об'їдання смаколиками - ванільна випічка з вишневою начинкою.

   Здавалося, що таке радісне безтурботне звучання буде завжди та все ж настав момент, коли на зміну "солодкому життю" з'явилася пряно-деревна палітра.

   Грайлива та мінлива Sicily Dolce&Gabbana, усміхнена та кокетлива, жовто-золота та добра-предобра. Прочитала своє давнє враження і здивувалася: як? Як я не розгляділа життєрадісного звучання, бананово-квітково-карамельної смакоти, італійської сонячності? Забираю свої слова назад! Тепер хочу і Sicily D&G, і на Сицилію!!!

 
   7.01.2016

    Sicily - второй аромат дома D&G, с которым я знакомлюсь. Хочу уточнить, что тоже производство Италия.

  С пробирки пахнет ацетоном, а на коже - сладко цветочно-фруктово с легким оттенком гнильцы. Очень быстро центральное место занимает флердоранж с медовым тягучим ароматом в солнечно-оранжевом цвете.

   Густая сливочнось медленно превращается в запах кокоса. Много мускуса. Какое-то время звучание было монотонным без развития, ситуацию разнообразил сандал.

   Иногда мне Sicily напоминает сливочно-фруктовый десерт, который местами испортился, а иногда - фруктовую жвачку с химическим привкусом.

Немає коментарів:

Дописати коментар