неділя, 2 січня 2022 р.

Enjoy Jean Patou

 

Enjoy Jean Patou


   13.08.2019
  
   Enjoy Jean Patou у моїй колекції з того часу, коли лише розпочиналося це дивне захоплення колекціонування. Коли втратилося відчуття задоволення парфумами звичайної людини, а з'явився інтерес пізнавати все нові і нові ароматні історії, коли кожну нову композицію почала сприймати як читання літературного твору.

   До Enjoy у мене було завжди подвійне відношення, ще навіть коли я не цінувала назви компанії Jean Patou. То мені чулася апетитне трояндове варення, то не могла збагнути синтетично-пластмасове звучання. Але такий симпатичний 30 мл флакон ні разу не хотіла виставити на обмін чи продати. Щоразу отримувала величезне задоволення від тримання у руках такої симпатичної іграшки.

   І ось разом зі всіма трояндовими ароматами виставила на столик і Enjoy Jean Patou. Випадково вчора нанесла для порівняння. Стався той випадок, коли парфуми несподівано вражають новими характеристиками!

   Цитрусова кислинка, солодкувата соковитість та димність бергамоту вже на старті здивували радісним звучанням. Далі ще більша несподіванка - запах стиглого банану та апетитна м'якіть груші.

   Ну, а героїня Enjoy - солодко-ягідно-винна троянда в оточенні кущів смородини, яка поступово стає помадно-кремовою. В її голосі помітно і фруктову свіжість, і кислинку, і терпкувату зелень. Одним словом, всі ознаки болгарської красуні. З часом троянда буде пахнути і стиглою вишнею, і смачним варенням із дитинства.

   Тонкий пряний відтінок доповнює квітково-бальзамну палітру. А поєднання густого карамельного відтінку з ледь вловимою маслянистістю та солодкої невагомої ванілі - це ще одна парфумерна "помада", яка робить жінку щасливою.

   Не зважаючи на сучасний випуск, присутнє щось особливе, містичне, чуттєве, фірмове, що важко описати словами, але добре відчуваю. Що характеризує бренд як легендарний, який має своє історичне днк. Що залишає ще довго післясмак. Звичайно, моє особисте враження, без притензії на істину.

 

Немає коментарів:

Дописати коментар