середа, 19 січня 2022 р.

White Linen Estée Lauder

 

White Linen Estée Lauder



     Розкриття White Linen Estée Lauder вимагає руху та повітря. Тоді парфуми стають грайливими та мінливими, хоча зовсім не емоційними. Цей американський характер, напевно, вперше кинувся "в очі". Запах випраних речей та розжареної праски, щойно випрасованої білої сорочки та пудри - аромат доглянутої жінки, за білосніжною усмішкою якої ви не розгадаєте її думок.

   Сьогодні мені White Linen Estée Lauder видається прямолінійним та не особливо тендітним, без британської делікатності, до якої я вже звикла за останній час, й абсолютно без таємниці. Та й не лише сьогодні, адже ношу парфуми вже тиждень і все намагаюся підібрати слова, щоб передати характер. Поки не вдається  коротко схарактеризувати, зате "роздивилася" запашну палітру.

   Густі восково-масні альдегіди нагадують щільне матове скло, через яке лише вгадуються контури квітів. Солодкувата помадність та раптом - шипровість.

   Квіткове серце з гіркуватістю ірисів, солодкуватою помадністю троянди, фруктовою апетитністю персика та екзотичною цукерністю іланг-іланга. Тиха кремовість фіалки.

   White Linen нагадує Chanel №5, але більш борошнистий та пильний. З масними ознаками цибетину, але не здається чуттєвим.

   Землисто-димна суха гіркота ветивера, запах деревини, ванільна кремовість тонка бобів - ніби щільно спресоване задоволення у зручному та практичному футлярі.

Немає коментарів:

Дописати коментар