середа, 12 січня 2022 р.

Amarige Mariage Givenchy

 

Amarige Mariage Givenchy


   25.03.2020

   Amarige Mariage Givenchy - лімітований випуск 2006 року класичного аромату Amarige. Французькою amarige означає "весілля", а продовження парфумерної історії має назву "весільний букет".

   Розпочинається апетитною солодкою соковитою фруктовістю. Помітно кислинку, терпкість та колючість бергамоту. І надто насичений запах солодко-бальзамної з специфічним сухим нюансом кориці.

   Радісна квітковість Amarige Mariage абстрактна. Лише з часом помічаю грайливу кислинку та фруктову льодяниковість жасмину, яка пробудила підсилений інтерес та згодом знову поступилася запаху кориці. Мені подобається запах спеції, ціную його багатогранність, люблю додавати до кави, не відмовлюся від печених яблук з такою начинкою, а ось в парфумерії це не мій фаворит.

   Тягуча солодка карамельність з вершково-кремовими нюансами бензоїну. А фон створюють смолисто-пріло-солодко-деревні пачулі.

   Чергування колючості та кремовості, солодкості та свіжості, квіткових відтінків та запаху спецій, але завжди радісно, сонячно, піднесено, святково та обов'язково усміхнено. 

   Голос Amarige Mariage потужний і яскравий. Навіть скромний намаз аромату створює карамельно-ванільно-кремовий шлейф. Дівчата, хто зібрався заміж, варто придивитися чи, вірніше, принюхатися!

 

Немає коментарів:

Дописати коментар