четвер, 8 липня 2021 р.

Cinabre Maria Candida Gentile

 

Cinabre Maria Candida Gentile



   Cinabre Maria Candida Gentile завжди викликав у мене захват і я про це неодноразово розповідала. Особливо влітку! Особливо, коли душа бажає чогось яскравого та насиченого. Коли хочеться привернути увагу. А найголовніше, коли мова заходить про троянду.

   Сьогодні я прагну всіх перерахованих пунктів, отож, Cinabre!!!

   На старті пряно-гірко-терпко-імбирно. Соковито та липко. Ніби щойно нарізала корінець імбиру на тоненькі шматочки та на пальцях лишився пікантний сік та яскравий бадьорий запах.

   Далі Cinabre набуває солодко-медового звучання та паралельно цитрусового, особливо на відстані. Ще мить - і пильно-камфорно-перцево.

   Помадно-солодкувато-карамельно-амброво. Якщо вам подобається спостерігати калейдоскоп запахів, то саме парфуми Maria Candida Gentile задовільнять потребу.

   Свіжо-зеленкувато-трояндово. Кремово-бордово. Здається, всі ознаки саме болгарської троянди... А я хвилювалася, що про Cinabre вже розповіла все за роки знайомства і не знайду ні нових емоцій, ні інших слів. 

   Димно-смолисто-бальзамно-ладанно і все це на деревному тлі. Помадно-маслянисто-ванільно, насичено-щільно і дуже апетитно.

   І як підсумок - Cinabre Maria Candida Gentile про ванільно-солодко-смолисто-помадно-ладанну троянду, яка називається Ayrshire Splendens.


Немає коментарів:

Дописати коментар