субота, 17 липня 2021 р.

Organza Givenchy parfum

 

Organza Givenchy parfum


   У компанію моїх вишуканих та елегантних Organza Givenchy прибула ще одна. Розкішний зразок парфумів у золотому вбранні. Кофр зі змінним флаконом - стильний варіант для сумочки. 7 мл улюбленої концентрації.

   Випуск 1999 року, про що свідчить код на коробці - 910129 - де перша цифра вказує на рік випуску. Короткий список інгредієнтів, код EMB та традиційний штрих-код. Пакування із текстурованого картону у традиційній формі для  parfum, коли пляшка лежить горизонтально у вглибленні основи, як на троні. Складний художній орнамент по краях коробки. Логотип Givenchy над написом Organza. Дизайн та тиснення точно таке, як оформлення edp. Ну, хіба що золото має червоний відтінок, а картон більш цупкий.

   А ось прямокутний кофр із золотого металу з випуклим знайомим силуетом Organza. У середині прямокутна пляшка зі спреєм, яка легко дістається та при потребі замінюється на нову. Та червоний оксамитовий чохол, щоб кофр у сумці не забруднився та не пошкодився.


   

Якщо чесно, то цей зразок у мене вже давно. Чекав своєї черги на фотосесію. Вчора отримала нові світлини від Оленки та ось з нетерпінням та радістю розпочинаю уважне знайомство.

   Аромат із флакона налякав густою солодкістю ванілі. Я навіть встигла скривитися, але заспокоїла себе думкою, що у спеку парфуми швидко розкриються і затихнуть. Напевно, це єдиний великий плюс цього виснажливого пекла.


 Та Organza черговий раз мене приємно здивувала, точно так, як це було з парфумованою водою.

  Кислинка цитрусів та масляниста терпкість шкірки бергамоту. І ніякої солодкості, як не дивно!!! Далі ще приємніше - гіркота мускатного горіха змінюється терпкістю та повільно розсіюється пильним серпанком, з якого ніби випірнає гарденія із ніжним кремовим ароматом. Компанію останній складає жимолость з реалістичним свіжим запахом.

   Щільна медовість та п'янка солодкість оточили зненацька, коли моя пильність була повністю втрачена. Та наркотичність вже в дії, тому миттєво опинившись у гурманських тенетах, я вже не сперечалася.

   Спокусливий густо-вершковий подих туберози, а поруч щось індольно-маслянисто-анімалістично-деревне, темне та глибоке. Це щось потім ще не раз буде давати  про себе знати, навіть просвічувалось крізь пухку ваніль та кремову карамельність амбри, які у спеку розплавилися та розтеклися по шкірі, видаючи димність, гіркоту та терпкість.


      Отже, Organza Givenchy у концентрації parfum сонячно-гірко-терпко-солодко-кремова, десертно-смачна. На перший погляд дуже подібна до edp та при порівнянні, звичайно, знайшла купу відмінностей. Наприклад, парфумована вода все ж легша та прохолодніша, у ній величезний букет чудового жасмину з дивним свіжо-фруктовим та індольним звучанням. А парфуми глибші у звучанні та все ж більш чуттєві.


Немає коментарів:

Дописати коментар