субота, 3 липня 2021 р.

Biofresh - Cosmetics Bulgaria

 

Biofresh - Cosmetics Bulgaria


   Болгарська компанія Biofresh із Пловдива, яку було засновано у 2000 році, випускає не дорогі косметичні та парфумерні засоби. У асортименті компанії мило, гелі для душу, сіль для ванни, креми для рук та тіла, ефірна олія, парфуми, квіткова вода, косметика для волосся, дитяча косметика. Компанія презентує продукцію, як органічну і найголовніша її особливість, що у складі є трояндова олія та вода.

   У Biofresh є кілька ліній, серед яких, наприклад, Йогурт Болгарії, Регіна Флоріс, Алмазна Троянда, Трави Болгарії, Оливкова, Колорівська Троянда, а також напої та їжа.

   Весь асортимент можна придбати в Україні та все ж цікавіше привезти саме із Болгарії.

   Не знаю на скільки продукція натуральна, та запахи засобів мені дуже подобаються. Я у захваті від мила, наприклад. До ароматів залишилася байдужою та для колекції придбала два зразки: парфуми із лінії Royal Rose із олією болгарської троянди та Rose of Bulgaria із натуральною трояндовою водою.

   Часом мені здається, що не відчуваю різниці між зразками, а оскільки пробірки не підписані, то їх дуже легко сплутати. Іншим разом аромати такі виразно різні, що дивуюся нестабільності відчуттів. Ще одна дивність - склад на пакуванні вказаний ідентичний.

   Отже, парфуми Королівської Троянди мають солодко-ягідний аромат троянди, у якому часом помічаю то відтінок персику, то солодкість малини. Ледь помітна кислинка герані. Зелена гірчинка, свіжість та прохолода на терпкуватому деревному тлі.

   Солодкість у певний момент стає пухкою та ванільною, апетитною та радісною, згодом - ніжною кремово-помадною. Мильний та з запахом чистоти делікатний мускус.

   У шлейфі ознаки рожевої води та солодкувато-фруктовий аромат.



   Rose of Bulgaria із натуральною трояндовою водою розкривається солодко-мильним запахом квітки на зеленому тлі листя та стебел. Видається більш мускусним та із виразнішою кислинкою, яка нагадує запах герані, ніж перший зразок. Солодка фруктовість та кремовість.

   Обидва аромати чарівні, хоча дуже швидко зникають зі шкіри, не залишаючи на згадку жодних натяків.

 

Немає коментарів:

Дописати коментар