вівторок, 13 липня 2021 р.

John Galliano John Galliano

 

John Galliano John Galliano



     Епатажний англійський модельєр Джон Гальяно відомий завдяки своїм ексцентричним колекціям. Естетика короля кітчу та авангарду - розкіш, пишність та гламур. Я не захоплююся таким стилем, саме тому, напевно, уникала знайомитися і з парфумерною лінією митця. Мені здавалося, що у такому претензійному флаконі,  як John Galliano John Galliano, буде якийсь солодкий голосний та отруйний театрально-ексцентричний аромат.

   Дивно, але тепер мені флакон подобається, принаймні, мініатюрна копія, яка з'явилася у колекції завдяки обміну. Я все мрію зібрати пляшки, які мають форму жіночого стану. Ось John Galliano складе компанію Femme Rochas Rochas та всім наявним Organza Givenchy. Та й аромат виявився, на диво, жіночним і зовсім не дивакуватим.

   Вишнево-фіолетовий колір флакону має логічне ольфакторне продовження у кремово-помадно-фіалковому та вишнево-лікерно-гурманському звучанні. Згодом John Galliano стає тягучо-карамельно-амбровим та на завершення смолисто-ладанним. 

   Аромат жіночний та затишний, милий та зрозумілий. Думаю, сподобається широкій аудиторії, яка не розбещена ароматними витворами.


Немає коментарів:

Дописати коментар