четвер, 8 липня 2021 р.

Melodie de L'Amour Parfums Dusita

 

Melodie de L'Amour Parfums Dusita


   23.02.2019
   Запах розтертих стебел і яскравий медово-акацієвий аромат дроку, з яким я познайомилася вперше літом в Калеллі. Свіжість та індольність жасмину. Ні! Жасминового саду, так як здається, що все навколо випромінює цей п'янкий та дзвінкий аромат.

   Якщо в повітрі духмяність, від якої йде обертом голова, то на зап'ясті - гнилисті, гірко-шкіряні нюанси анімалістичності, які поступово запомаднюються.

   Ванільна вершковість та кремовість не виразна, тому присутність гарденії зафіксувати майже не вдалося, а ось тубероза зі всіма принадами, хижими, спокусливими задатками.

   Це був останній пшик із тревел флакону, але його було достатньо, щоб прикрасити день неймовірною красою. Сьогодні мені здавалося, що у Parfums Dusita Melodie de L'Amour мої найулюбленіші парфуми. Наступною була думка, що неодмінно потрібно мати у колекції всі аромати.

  



  6.07.2018

  "Melodie de L'Amour Parfums Dusita розкривається занадто яскраво для буденного дня"- подумала вчора я з відчуттям провини, що такі рідкісні краплини використала не в особливій ситуації, а сьогодні знову нанесла, бо не в змозі відмовити собі у цій красі.

   Вологий, холодний, з металевим присмаком і блиском срібла, фруктово-солодкувато-гірко-терпко-мускусно-індольний жасмин відкриває композицію і дуже нагадує Belle de Jour Eris Parfums. Видно, автори дуже полюбляють вінтажні композиції, бо лише в них є таке звучання.

   Здається, що на зміну жасмину з'являється ніжна солодко-кремова білосніжна гарденія. Якусь мить відбувається чергування спокусливого і цнотливого, та пристрасть перемагає за допомогою ще однієї вишуканої красуні - туберози.

   Масляниста анімалістичність, тепло, запах підгнившої деревини та пудрової шкіри. Цей темний фон, який створює глибину, робить композицію надчуттєвою.

   Димність, камфорність і щось абсолютно незрозуміле з області хімії нагадує запах чи то фарби, чи лаку. І ці нюанси збивають з пантелику, але не псують ароматну гармонію.

   На вулиці Melodie de L'Amour оживає, розправляє крила і виривається у світ сотнею метеликів, які то відлітають, то наближаються знову і щоразу приносять нові відтінки квітів. Якщо на шкірі в основному чую анімалістично-шкіряно-солодкувато-гірко-борошнисті відтінки, то в повітрі безліч кремово-мармеладно-вершково-фруктово-квіткових.

   P.S.Ще потрібно добавити про гарячий, розплавлений терпко-солодкий мед, запах якого нагадує язики полум'я. І обов'язково зауважити, що парфум привертає увагу. Одній пані він здався дуже солодким, інша охарактеризувала, як дуже-дуже цікавий. Мені самій подобалося повертатися в приміщення, де я недавно була, і знаходити його ароматний слід. 

 

   2.10.2017
   В утренней ленте новостей встретила рассказ о нашумевшем в прошлом году бренде Parfums Dusita и вспомнила, что совсем недавно мне Анисия подарила миниатюру Melodie de L'Amour.

   Открывается флакончик, как выкручивается помада, и из него пахнет животно-индольно, интригующе и завораживающе. Улавливаю мед, жасмин и анималику - все то, что очень люблю. Отмечаю французистость и чувствую, как радость переполняет меня. Я в предвкушении парфюмерного счастья!

   Точно такие же эмоции были у меня при первом знакомстве. Приятный шок. Увидев мои горящие глаза, Анисия и подарила мне Мелодию Любви.

   Название Dusita происходит от древнего сиамского обозначения рая. "Рай, полный наслаждений и удовольствий, небесное царство счастья". Это довольно популярное название, известное всем, кто бывал в Таиланде. Так называются спа-салоны, гостиницы и рестораны.

   Основательница марки Писсара Умавиджани, парижанка тайского происхождения, создала свой бренд как дань памяти своему отцу - великому тайскому поэту и переводчику Монтри Умавиджани. Отец Писсары выражал свое счастливое состояние в стихах, а дочь вспоминает и выражает его чувства через ароматы, находя к каждой композиции цитату из его творчества.

   Melodie de L'Amour посвящены такие строки: "Мое чувство к тебе , как цветок, расцветающий в пустой комнате".

   Начинается Мелодия Любви ожидаемым кисловато-терпким, мускусным, с невыразительными фруктовыми нюансами жасмином. Когда появляется сливочная сладость туберозы, белоснежный букет становится на время чувственным и изящным, нежным реквизитом невесты. Но очень быстро опять появляется индольность, кожано-кастореумный оттенок и чистоту и невинность затмевает страстное желание обладания. Осень в этом году у меня выдалась особенно чувственной в парфюмерии! Достойная компания Eris Parfums!

   Горько-сладкий жидкий мед тонкой ниточкой стекает вниз, аккуратно рисуя узоры на бархатной коже персика. Но медово-фруктовый аккорд - одна нежность рядом с цветочным страстным звучанием, в котором кроме упомянутых индольно-анималистичных оттенков слышно и терпкую камфорную зелень, и запах резины, и пыльность, и липкость, и металлический холод, и кремовость, и леденцовая сладость.

   Долго на моей коже звучал дуэт жасмина и туберозы. и только спустя время появилась землисто-кремовая гардения, органично дополнив собой этот волшебный, эмоционально-трогательный букет.

   От Melodie de L'Amour Parfums Dusita у меня кружится голова, она пьянит, вызывает восхищение и чувство счастья. Чувствую себя насекомым, которое прильнуло к цветку, чтобы угоститься нектаром, и утонуло в этой пьянящей жидкости, а желания выбраться на волю нет.

 

 

 

 

 

 

 

 

   


Немає коментарів:

Дописати коментар