понеділок, 12 липня 2021 р.

Rose Etoile de Hollande Mona di Orio

 

Rose Etoile de Hollande Mona di Orio



   Вже із пляшки пахне апетитними солодкими персиками і сумніви про спеку та аромат Rose Etoile de Hollande Mona di Orio у мить розсіялися.

   Димний, терпкий, з зеленою кислинкою, соковитістю та липкістю бергамот привітно розпочинає запашну історію. Історію, яка ніби добре знайома, та коли мова йде про аромати, ні в чому не можна бути впевненим на 100%. Так черговий раз вийшло і з трояндовим ароматом Mona di Orio.

   Ось і очікуваний запах персика, але не такий вже і солодкий, як здавалося. Витончена та елегантна гіркота герані на терпко-пряному тлі гвоздики. Це так пікантно й одночасно тонізувально. Зловила себе на думці, що саме у спеку подобається запах цієї спеції, яка швидше асоціюється з різдвяною випічкою, маринуванням огірків та м'ясним фаршем. Ну, ще глінтвейном, але цей зігрівальний напій також не про літо.

   Аромат болгарської троянди!!! Як приємний бонус, бо спогади про трояндові галереї в Албені все почали притуплятися. Помадно-фруктово-рожево-зеленкувато на деревному тлі. Перед очима тендітні бутони, розкішні квіти, витончені пелюстки, посипані доріжки, які ніби навмисне декорували для урочистостей чи якоїсь романтичної нагоди.

   Пухкий мускус та солодко-ванільна кремовість бензоїну.

   Густий, щільний, солодко-пряно-борошнистий з кислинкою аромат Rose Etoile de Hollande плавиться, розтікається та зливається зі шкірою та стає ще більш запашним та багатогранним. Спекотне літо, як виявляється, найкраща пора для аромату. Навіть повітря навколо просочене тягучою помадною фруктовою квітковістю і так легко збожеволіти від задоволення.

Немає коментарів:

Дописати коментар