понеділок, 30 серпня 2021 р.

Ylang 49 Le Labo

 

Ylang 49 Le Labo


   5.09.2018
   "Офіційно" мій улюблений квітковий компонент - ірис. Я розшукую різні його відтворення в відомих та рідкісних композиціях. А іланг-іланг непомітно з'являється у колекції сам по собі. Я ледь встигаю про нього розповідати та несподівано відчуваю вже і потребу.

   Тому сьогодні - Ylang 49 Le Labo.

   Терпко, потім землисто, ще волого-мшисто. Лише з часом стає бальзамічно-солодко. І яскравий аромат іланг-ілангу затьмарює всі інші компоненти своїм звучанням. Весела льодяниковість доповнюється лікарськими нюансами, деревні відтінки і ніжна ментольність. Багата ароматна палітра - просто насолода для носа.

   Ніжна вершковість гарденії ледь вловима. Її голос найніжніший і найліричніший в композиції. Та якщо пощастить налаштуватися на це кремове звучання, то гарантована насолода від солодко-пряної краси.

   А ось запах пачулі впевнено і органічно приходить на зміну екзотичному іланг-ілангу, додаючи шоколадно-смолисто-деревних, сухих нюансів.

   Ароматна палітра Ylang 49 Le Labo сьогодні мені здається саме осінньою - крім яскравих сонячних променів та золота листя багато запаху прілої землі. Так пахне у нашому парку, незважаючи на відсутність ілангу. От якби у природі зустріти ці жовто-зелені "квіти всіх квітів"!

   30.06.2018
   Яскравий, льодяниково-карамельний, з бальзамічністю і лікарським нюансом іланг-іланг. Якщо ви не знаєте запаху "квітки всіх квітів", а саме так у перекладі з полінезійського означає назва цієї рослини, візьміть Ylang 49 Le Labo і перші акорди парфуму вам створять ароматну замальовку. Запах радісний і святковий, але із-за насиченості і спеціфічності може не всім подобатися, але не мені, я таке люблю.

   Густа квіткова вершковість з нотками кокосу завдяки тіаре. Екзотичність і романтика - два в одному. Відразу оживають мрії про Таїті.

   Солодко-медове звучання поступово змінюється смолистою терпкістю пачулі і навіть якось дивно, що аромат так чітко "розкладається" на ноти чи то вже так навчилися ми аналізувати виділяти компоненти.

   Слідом за пачулі з'являється землистість і сухість ветиверу. І вже важко згадати , що на початку ця композиція була льодяниковою і солодкою. Виразна сандалова база.

   На деревному фоні з мшистою колючістю вінок зеленкувато-жовтого іланг-ілангу з білосніжними зірочками тіаре - ось так хочеться охарактеризувати Ylang 49 Le Labo.

   Аромат з характером, але з часом дуже нагадав Iris 39 Le Labo, який я дуже полюбила.

 

Немає коментарів:

Дописати коментар