неділя, 8 серпня 2021 р.

Weil De Weil Weil

 

Weil De Weil Weil


   17.04.2020
   І не зважаючи ні на що, природа розквітає, і на відміну від столиці, у Рівному ранкове повітря наповнене запахами квітучих дерев та кущів. І я би з задоволеням обрала саме такий аромат, але у мене у колекції поки що не має і, здається, взагалі не зустрічала. Та повертаючись із ранкового парку і роздумуючи про це, я вже вирішила, що дістану Weil De Weil Weil.

   Weil De Weil Weil - це теж про весну, але таку, яка буде трохи згодом. А ще - це про Nадцять відтінків зеленого. Це про соковиту зелень, насичену киснем, прохолодою, в крапельках роси, гірку, солодкувату, кислувату, кремову, вершкову, камфорну, ментольну, ніжна, сувору, димну, маслянисту...

   Це саме той трав'янистий відтінок, що без пилюки та палючих ознак променів сонця.

   І на цьому зеленому життєстверджуючому мшистому тлі радісні солодко-фруктові голоси та квітуча галявина гіацинтів, нарцисів, конвалій. Доповнють букет медово-деревно-пахуча мімоза та ванільно-свіжа жимолость. Згодом добре чути фруктову помадність троянди.

   З великим нетерпінням чекаю наступного ранку. Я завжди любила цей час більше всього, а тепер це просто життєва необхідність. Я завжди з повагою відносилась до Weil De Weil Weil, а сьогодні це джерело оптимізму та бадьорості.

   3.02.2018
    После вчерашнего Weil De Weil Weil в концентрации pdt невозможно пройти мимо духов. Если туалетка - это солнечная весна, то парфюм - это влажное лето.

   Сладко-терпкая травянистая горечь гальбанума. Густой, насыщенный, с дымностью запах мха. Горько-кожаный, сладко-пудровый, маслянистый цибетин.

   Мускус такой, как в Kouros Yves Saint Laurent, мыльно-потный. Его слышно с самого начала и на протяжении всего раскрытия. Но он мастерски замаскирован и проявляется маленькими порциями.

   Если вчера цвели гиацинты и нарциссы, то сегодня сдержанные, но трогательные кисловато-цитрусово-цветочные нероли и сладкая помадная роза в окружении горько-медовых зарослей мимозы. Хотя на холодном воздухе в шлейфе нарциссы все-таки активно о себе заявляли.

   Ощущение весны и радости дарит Weil De Weil, обращает на себя внимание и так и напрашивается на комплимент. Звучит очень современно и уместен в любом месте.

   22.01.2017
   Один из моих любимых шипров, правда цветочных, Weil De Weil Weil. Я его ношу чаще, чем о нем пишу. На первый взгляд кажется только мшистым и зеленым (Рита, тебе понравится!). Но чтобы хорошо рассмотреть множество нюансов, нужно быть внимательным.

   Сочный, свежий, влажный, терпкий, зеленый. Сладко-горький гальбанум и густой колючий мох.

Нероли с древесной горчинкой и характерной цитрусовой кислинкой. Медовая цветочная пыльца. Совершенно другой оттенок горького у нарциссов. Легкая индольность.

   Маслянисто-кожаный нюанс, характерный для запаха цибетина. В Weil De Weil именно зимой хорошо слышно анималику.

   Этот парфюм относится к тем композициям, которые содержательные и сложные, но не хочется много говорить о них.


Немає коментарів:

Дописати коментар